0

egzersiz yoğunluğu artırmak
eksantrik faza taşımak
dinlenme arılıkları azaltılabilir
daha fazla protein tüketmek
kaloriyi az almak

0

spor salonundan çıkmamak ve deli gibi protein almak gerekir

0

hergün düzenli olarak spor yapmak gerekli

0

kısa sürede kas yapmak elbette kolay değildir bunun için çok zahmet vermek lazım.barfiksle başlanabilir. hem esneme hem kas yapma şansı olur.spora başlamadan önce ısınma hareketleri yapmak gerektiği zaten bilinmeli yine de ben hatırlatmış olayım çünkü eğer ısınma hareketleri yapılmazsa kas yapacağım derken sakatlanma ve kaslarda zedelenme yaşanabilir.bacak kasları için sıkı viteste bisiklet kullanabilirsin.kol kasları için hafiften başlayarak alıştıra alıştıra artan bir şekilde ağırlık kaldırma çalışmaları yapılabilir.bu hem sağlıklı olur hem de birden ağır bir yük kaldırılması olumlu bir sonuç vermez.

0

bölgesel fitness çalışmaları yapmalı ve besin takviyeleri ile bunu desteklemelisin. protein tozları kullanabilir ve tavuk göğüsü, yulaf gibi besinler tüketebilirsin. bir ayda gözle görülür bir fark oluşur.

0

sabah uyanır uyanmaz kosman lazim dikkatli olman lazım

0

protein ve doğal yağ içeren besinleri bolca tüketmeli ve aksatma yapmadan düzenli rutin bir çalışma prensibi edinilmelidir. bu sayede fiziksel görünüşün yanı sıra vücut yaşlanması gerekecek ve çeşitli bedensel faaliyetlerle olumlu bir artma söz konusu olacaktır.

0

kas yapıcı besinler yemek gerek yumurta bulgur gibi birde düzenli olarak spor yapmak şart

0

öncelikle azimli bir şekilde günde en az 1 saat çalışarak az sürede güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. hafta 1-2 günde mola verebilirsiniz belki daha fazla bu sizin şuan ki bünyenize kalmış. her ay güzel gelişimleri fark edebilirsiniz. 1 yıl sonunda efsane bir vücut sahibi olabilirsiniz.

0

tabikide cok calismak protein tozunu ve o tur seyleri asla tavsiye etmem omrunuzu kisaltmaya gerek yok kas icin