0

ev aletlerinin akilli olmasi tabi yararli bizim icin. oncelikle mesela artik ütünün fisini cekmeyi unutabiliriz. bunla ilgili bir utu vardi. kendi kendini kapatiyor muydu neydi. oyle birseyler yani. sonucta insaniz ve her zaman boyle sakin gunlerimiz olmayabilir, telasla evden ciktigimiz oluyor. o yuzden ev aletlerinin akilli olmasi gayet guxel bence. bircok felaketten ya da can ve mal kaybından koruyabiliyor cunku bizi. mesela en son bu audio akilli ev sistemlerini duydum ben. gercektrn guzel bursey. evi kontrol edebiliyorsun, akan musluk varsa hemen telefonla mudahele edebiliyorsun filan. bence gerekliler de. gunluk yasamda artik o kadar telasemiz oluyor ku

1

ev aletlerinin akıllı olması tabii ki bizim için faydalı bir şeydir.daha akıllı ev aletleri sayesinde günlük işlerimize harcadığınız zaman çok daha azalmaktadır ve kendimize çok daha fazla zaman ayırabilmekteyiz. bu sebepten dolayı da hayatımızı oldukça kolaylaştıran bir etki yaratmışlardır.

0

yararlı tabiki işimizi hızlandırıyorlar. tamamen kolaylık sağlıyor insanlara ben çok memnunum kimler bulduysa tebrik etmek lazım . özellikle çalışan kadınlar için çok rahatlatıcı bir durum.