0

fotoğrafçılıkta çok para kazanmak için fırsatlar vardır. profesyonel foto kamera alıp insanların fotolarını çekerek bir çok para kazanmak mümkündür.

0

evet fotoğrafçılıktan bayağı para kazanılır.çünkü insanlar sürekli vesikalık fotoğraf çektiriyorlar özellikle de son zamanlarda çıkan kanunla birlikte kimlik değiştirecek insanlar fotoğraf çektirmek zorunda o yüzden fotoğrafçılar son zamanlarda fazla miktarda para kazanmaktadırlar ya da düğünlere giderek dış cekimle düğünde para kazanıyorlar. öğrencilerinde mezuniyetlerine gelerek onlara da albüm çıkarttıkları zaman yine para kazanıyorlar yani fotoğrafçılıkta iş var.

0

tabii ki de yani şu an öyle bir siteler bile var. yani fotoğrafçılıkta para kazanır mı yoksa ya istersen bir araştır diyebilirim. mesela benim arkadaşım da vardı. fotoğraflarında çok güzel çıktı için fotomodellik yaptı ve hala da yapmaya devam ediyor yani kazanabilirsin araştırırsan daha iyi olur.

1

evet mümkündür benim yengem eskiden fotoğrafçıymış bir dügün salonunda iş yapıyormuş 1 ay icerisende alması gerekenden fazla para alıyormuş misal maaşı 1000 tl ise 2100 tl alıyormuş eğer daha yüksek mertebedekileri soruyorsan normal bir fotoğrafçı bir fotoğraf basına 25 30 tl alıyor yeninkimlik zorunluluğu geldiğinde biz fotoğrafçıya gittik ve bizden 4 fotoğrafa 60 tl aldı bide küçük fotoğraf büyüklerini düşünemiyorum yani vardır 100 120 tl felan ama fotofrafcılıkta iyi bir fotoğrafçı olursan iyi paralar kazanabilirsin.

0

evet fotoğrafçılıktan para kazanabiliriz