0

evet aslında sorularda da 2 x kazancın yerine gelen 4x kazanç sistemi olabilirdi hatta olduğu zamanlarda oldu bana denk gelmişti. ancak daha sonra vazgeçildi sanırım sorular çok olduğu için evet soruların önüne geçilmez açısından iyi aslında kazancın yüksek olmasını ancak olsa da hiç fena olmazdı açıkcası

0

eger sorulara da iki kati kazanc sqglansa bu sefer site sorudan gecilmez. zaten cevap veren pek yok sitede. site yonetimi de bir yerde artik boyle diyerek yani sadece cevaplara iki kati kazanc vererek milleti cevaplara cekme derdinde. ee hakli adamlar... normal zamanda kimse cevap vermiyor ki.. hep sorudan gitmeyr calisiyorlar, soruudan kazanc kasma derdindeler.... bence sadece cevaplara iki kati kazanç olmasi cok iyi... en azindan daha bir hevesle cevap yaziyoruz. yqni en azindan ben zevkle yaziyorum iki kati kazanclarda cevaplari.. :)

0

hani biz sorulara yönelen birisi oldugumuz icin ondan olmuyor o yüzden herkezi cevaplara cekmek için 2 kat yaptilarki her soruda cevap olsun buda normal bişi bence herkez kazansin istiyoruz üyeler icin biz.

0

eskiden bu yarışma olduğu zamanlarda sadece %5 lik dilim deki sorular 2.kat kazandırıyordu şu an çok şanslıyız en azından her cevaptan para alabiliyoruz 2 kat.