0

bu belirtiler herhangi bir hastalığın olbileceği gibi bir üşütme sonucı da olabilir. ama bir doktora gidip tahlil ve tetkiklerin yapılması daha doğru bir teşhis le hastalığın belirlenmesi daha faydalı olur.

0

eğer böyle belirtiler oluyorsa tansiyon yükseliyordur ya da şeker düşüyordur bu tarz belirtiler sonucunda insanlar bayılabilir hemen doktora gidilmesi gereken bir durumdur.

0

mide bulantısı baş dönmesi ve denge kaybı kesinlikle ilk önce doktora danışılması gereken rahatsızlıklardır çünkü aslında bu üç konuda çok basit gözükse bile tahlillerin yapıldıktan sonra çok kötü sonuçlarla da karşılaşabilirsin o yüzden önceden önlem almakta fayda var

0

yani genellikle mide bulantısı ,baş dönmesi falan olduğunda kötü bir hastalık da olabilir. bence doktora gitmen lazım diye düşünüyorum. yani beyin tomografisi falan çekecekler anca o şekil anlayabilirler. en azından gidersen senin için iyi olur sonuçta derdi veren de rabbim; şifayı veren de rabbim; ondan dolayı şu an ben sana anca doktora git diyebilirim. senin iyiliğin için ne olduğunu en azından net bir şekilde öğrenmiş olursun geçmiş olsun, allah şifalar versin diliyorum.