0

her iki türlü yaşamı da denemiş bir insan olarak birbirlerini nötrleyen iyi ve kötü tarafları vardır, mesela tek başıma yaşarken hiç kimseden çekinmeden sigara, alkol vs. kullanıp istediğim zaman evime gidebiliyorum fakat ailem ile yaşarken bunları rahat bir şekilde gerçekleştiremiyorum aynı zamanda ailemle yaşadığımda ise ne yemek nede çamaşır bulaşık temizlik derdi çekiyorum, şuan hali hazırda evimi temizlemek için üşendiğimden birazcık ortalığı pislik götürüyor, ha birde tek başına kalmak bazı insanlarda zaman zaman depresyon sebebi olabiliyor bu durumda ince eleyip sık dokuyorak karar vermek gereklidir.

1

zaten ben ailemle yaşıyorum ailem de eşim ve çocuklarım var onlardan asla ayrılmak ve tek başıma yaşamak istemem çünkü aile insanın her şeyidir aile kişi için çok önemlidir. en azından benim için çok önemli tek başına yaşamayı sevmem ailem ile yaşamak bana da huzur verir.

0

sessizliği ve yalnızlığı çok sevdiğim için tek yaşamayı tercih ederdim. mesela annem bir kaç günlüğüne şehir dışına çıktı evde yaklaşık 3 gündür tekim ruhsal olarak rahatladım. çok güzel yani keşke hep böyle kalsa ama kalmıyor.

0

şuan ki oturduğum yere sevmediğimden tek yaşamayı isterdim ama yanımda biri olsun isterim tek yaşamakla ömür geçmez bir müddet sonra psikoloji bozulur zaten

0

ailemle yaşamak isterdim. daha iyi bence.. zaten eninde sonunda ölüp gideceğiz illa tek kalacağım yani veya belki önce ben ölürüm bilemiyorum..

1

tek başına yaşamak insan için çok zor insan yalnız yaşayabilecek bir varlık değil bence en azından ben yalnızlıktan nefret ediyorum ve gerçekten yaşlandığım zaman yalnız kalmak en korktuğum şey rabbim kimseyi de beni de yalnız bırakmasın düşünsenize kendi kendinize konuşacaksınız konuşacak kimseniz bile olmayacak televizyonla arkadaş olursunuz artık yalnız da isteyen arkadaşlar için bahsediyorum.

0

aile ile yaşamak daha iyi olur. tek yaşamanın zararlı tarafları ağır basar.

0

ben tek yaşamak isterdim daha rahat oluyor çünkü istediğim şeyleri yapma fırsatı oluyor.