0

arkadaşlar soru para kazanma yolları üzerine o yüzden site ismi vermeden sistemlerden bahsetmek istiyorum ; anket doldurarak , satış ortaklığı yaparak , web sitesi veya blog açıp reklam ve adwords kazançlarından . video izleyerek , sohbet ederek , ptc , ptp , ptr tarzı sistemlerden , telefonun ekran kilidini açarak , para kazandıran sosyal medyalara üye olarak , soru sorarak ve cevaplayarak , telefonunuz çaldığında ekrana gelen reklamları görüntüleyerek , yürüyerek , yemek yiyerek ve daha uzatabilirim kısacası internetten para kazanmak için bir çok yol bulunmaktadır.

1

buradan kazaniyorsun ya. :d ama daha kisa surede limite ulasmak istersen cevap gazmayi dene... cunku cevallar ne kadar uzun olursa o kadsr cok kazanc sagliyorsun. ama soru sorunca her soeudan 2 kurus aldigin icin 1250 soru sorman gerekiyor limite ulasmak icin. ama cevaplsrda oyle degil... ve ayrica suan sitedd bir etkinlik var. cevapta ne yazarsan yaz, ne kazanirsan kazan o kazanacsgin psranin iki katini yansitiyorlar. 40 kurus mu lazaniyorsun normalde. bu etkinlikle 80 kurus olarsk yansıyor.

0

valla ben birçok site denedim ama adam akıllı para kazandığım olmadı bu sorumani dışında o yüzden hepsini bıraktım sadece sorumaniyi kullanıyorum şuanda