0

farmasi markasının at kestanesi diye bir kremi var çoğu yerde bunun lekelere falan iyi geldiğini duydum. bende en yakın zamanda sivilce lekerimden dolayı alıp deneyeceğim. etkisi ne olur bilmiyorum ama faydasını gören birçok insan var.

0

aknetrend kullırsanız kesinlikle geçer ama doktor yazabiliyor kafanıza göre eczaneden alamıyorsunuz

0

lekelerinin geçmesi için ilk önce doğru düzgün bi cilt doktoruna gideceksin durumu anlatacaksın neler yapabılırler bunun hakkında detaylı bi bilgi alıcaksın şu duruma düşmeyin cilt doktoruna gittiniz muane etti felan daha sonra ilaç felan verdi bunlara hemen kanmayın derim çünkü 1 doktora gidip o sorunu söyleyip çaresini krem vb seyler verip yollanması ayrı 2 3 doktora görünüp daha detaylı ve kesin sonuç veren şeyler ayrı bişeydir.benim size diyecegim 1 doktora gidip hemen verdıgı ılacları kullanmayın 2 3 doktora gidip hepside aynı şeyleri söylerlerse daha sonra bu ilaçları kullanın çünkü bazen doktorlarımızın bile böyle hatalar yapıp insanlarımızı madur edebiliyolar o yüzden siz işi garantiye alıp hastalıgınız yada vb durumlarda 2 3 doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

0

lekelerinizin geçmesi için vücut soyucu losyonlar kremler ilaçlar var bunları kullanırsanız cildiniz biraz incelir fakat kızarıklık leke gibi oluşumları minimum seviyeye düşürür ben daha önce kullanmıştım tavsiye ediyorum . ayrıca çeşitli bitkisel ürünler var bunları da iyice araştırıp alıp bu kürleri uygulayabilirsiniz .

1

valla kardeşim ben bu dertten baya muzdaribim. vücudumda yok ama yüzümde lekeler var.cildiyeye gittim bir ara expiment krem verdiler ,bir ara karışım krem verdiler, son olarak ta nopigten f kullandım. bu kremler sadece lekenin rengini açıyor, kökten gidermiyor yani problemi. lazere girdim son bir şans diyerekten .ondan da sonuç alamadım. artık yoruldum , cilt lekeleri için mücadele vermekten. çünkü ne yaptıysam da üstesinden gelemedim. koruma amaçlı güneş kremi var bir tek. o da terleyince yazın beyaz beyaz akıyor yüzünden. dediğim gibi etkili bir çözüm yolu bulamadim kardeşim.

0

çeşitli deri soyucu ilaçlar var. ben bikaç yıl önce yüzümdeki çillerden kurtulmak için bu ilaçlardan kullanmıştım ve tabiki güneşten korunmak da çok önemli yoksa lekeleri gidericez derkenndaha büyük lekelere sahip olabilirsiniz

1

vücudumuzda bulunan lekeler aslında normal olarak hiç bir şekilde çıkmaz. geçmez. insanları türlü kimyasallar ile geçebileceğini söyleyenler varsa da bu yalan. belki belli organik vücuda sürülebilecek yağlar ile bu lekelerin görülmesi hafifletilebilir.

1

yüzümüzde ve vücudumuzda birçok leke çıkabiliyor. bu lekelerin sebepleri güneş, ameliyatlar, cerrahi müdahaleler, kazalar, çeşitli yiyecekler ve içeceklerden meydana gelebilmektedir. öncelikle bir lekenin neyden geldiğini bilmek gerekir bu lekelerin neyden oluştuğunu bilirsek müdahale etmemiz daha kolay olabilmektedir. güneş lekeleri çeşitli kremlerle ve bazı yiyeceklerin yenmesiyle giderilebilir. mesela ceviz yağı, badem yağı, zeytin yağı iyi gelebilir.