0

kolay para kazanmanin bir yolu yok malesef.... eger kendinden fedakarlik yaparsan, yani yaparim diyorsan grce taksiye cikabilirsin mesela. ondan ziyade internetten satis yapabilirsin. elindeki urun cesitliligi ne kadar fazla olursa alim da o kadsr artar musterilerde. ondan ziyade burada yazabilirsin. ipucu: cevaplar daha kazancli bu sitede. daha sonra yuklu paralarla is yapacagim dersen dusukten araba al, biraz toparlattir yuksek fiyattan sat. yani birkac farkli isle ugrasmadiktan sonra oyle daha fazla para kazanirim ben diyrmezsin. sirket sahibi olup is adami olanlar o raddeye gelene kadar ne zorluklardan gdcmis insanlardir. ya da babadan da kalsa o sirket oyle hemen basa gecememislerdir. o sirkette ilk belli pozisyonlarsa baslamialardir.

0

kolay para kazanamazsın ki , burda dahil uğraşıyoruz bir miktar kazanmak için ama eğer kolay istiyorsan yapıcağın işi iş olarak değil severek yap.

0

valla kolay para kazanılmıyor malesef ki emek harcamanıza çaba sarfetmeniz gerekiyor yani alın terini olması gerekiyor yani. kolay para kazanılsaydı bence herkes kazanmaya çalışırdı bir şekilde. kolay para kazanmanın yolu yok çünkü görüyorsunuz burada bile para kazanmanız bir şekilde emek vermeniz gerekiyor yani emek vererek çaba sarfederek belki kendi düşüncelerinizi söyleyerek ifade ederek aynı zaman da bilgi edinerek de buradan para kazanmaya çalışıyoruz bir şekilde. yani kolay yolla para kazanılmıyor hiçbir şekilde. bir iş yapmanız o iş için emek harcamak gerekiyor.

0

en kolay para kazannlar insanlari dolandiran insanlarin hayatlariyla oyniyan kisiler kazaniyorlar bilmiyorlar ki ahirette kul hakindan en azaplamdirilmis sekilde azaplandirilacaklar

0

bu hayatta hiçbir şey kolay değil her şey emek gerektiriyor :)

0

en kolay para şans oyunundan kazanılır onun da garantisi yok yani kolay para yerine sağlam para kazanmak en iyisi yapabileceğin bir iş bul o yeter sana

0

kolay para olarak değerlendiricem tek kazanç iddia ve kumardır.gerçi iddia için bile çalışma yapıp araştırma gerekiyor ama yine de bu çalışmayı o şekilde değerlendirmiyorum.

0

en kolay ğara miras yoluyla elde edilir. baban ya da kayınpederin zenginse tamamdır. bir elin yağda bir elin balda yaşayabilirsin.

ama illa ki helalinden kendim kazanayım dersen emek vermen gerekir. armut pişim avcuna düşmez yani..