0

bize çıkmıyacagı için sıkıntı yok çıksada hayatımızı olumsuz etkiler

0

ilk olarak kimseye ayıktırmam anne baba eş hariç. ne iş yapıyorsam o işe devam ederim. 1-2 ay. hiç bileti bozdurmam saklarım. sonra işten bir bahane bulup ayrılırım. hastalık olur başka birşey olur. sonra iyi bir banka bulurum. odea bank tercihimdir. (nedeni çok gizli ve güvenli bir banka) bankanın müdürüyle bir görüşme ayarlarım. ama bunu telefonla yaparım. bir şekilde müdüre ulaşırım telefon olmasa bile. sonra müdür bende atıyorum 50 trilyon para var. yürü yemeğe derim. bunu bir yemeğe çıkarırım yemekte müdür bu 50 nin 5 i senin derim. ama benim ne adım belli olacak ne kişiliğim. alttanda silahı gösteririm. müdürü ayarladık. bankadan bir hesap açtırırım müdüre gizli bir hesap. sonra bileti milli piyangoya gidip havale yaptırmasını isterim. şimdi işler bu noktada başlıyor. elimizde 50 vardı 5 ini müdüre verdik kaldı 45. 1 trilyonunu direk çekerim. eve bir kasa alırım içine koyarım diğerini de faize bırakırım. evet napacağız bu 1 trilyona şimdi ona gelelim. gidip iyi bir işlek caddeden bir dükkan kiralarım. ve emlakçı adı altında bir iş yeri kurarım birtane bayan eleman alırım. ve buraya dikkat. gidip uygun ev alırım aldığım fiyata hatta gerekiyorsa 500-1000 tl zarar ederek hemen elimden çıkarırım. bu şekilde ev alıp ev satarım minimum 1 sene. 1 senenin sonunda altıma gizliden iyi bir derece araba çekerim. 1 tane de yazlık alırım. yine ev alıp satmaya devam ederim. uygundan. 2 senin sonunda bir daire daha alırım. ve kendimi lüks göstermeye başlarım. şimdi diyeceksiniz ki sen niye kurdun emlakçı dükkanı neden ev alıp satıyorsun ne ugraşıyorsun kardeşim. bende hemen cevap vereyim. sen gidip altına hemen 1 trilyonluk araba 2 trilyonluk ev alırsan kusura bakmada senin paranı çatır çutur yerler. ben ne yaptım emlakçı adı altında zengin olduğumu gösterdim çevreye. ben artık gidip herşeyi yapsam da insanların aklında bir soru kalmayacak. adam ev alıyor satıyor kazanıyor diye düşünecekler doğal olarak. ve zengin oldu diyecekler. ama asla bilmeyecek kimse benim bankamda 44 trilyon daha var :) gelelim o paraya ne olacak abi 2 yılın sonunda giderim bir apartman yaparım. hiç bir daireyi satmam. kiralarım. paramın tamamını da çocuguma bırakmam giderim kaç çocugum varsa her birine 5 trilyonunu yatırırım geri kalan paranın hepsinide bağışlarım artık ne kaldıysa ama çocuklarda garanti 5 trilyon ve artık o apartmanda kaç daire varsa onları da bölüştürürüm. çocuklarımı hayata 1-0 önde başlatırım. acele etmemek ve kimseye duyurmamak gerekiyor. bide şu youtube da falan bak işte para çıktı hepsini kaybetti haram falan hikayesini geçin abicim. piyango haram falan değildir. allahın sana sunduğu bir fırsattır yok ah alıyon yok haram yiyosun falan geçin bu işleri milli piyango şu ana kadar belki 500 kişiye çıkmıştır. haberlerde her sene gösterilen 3-5 kişi e geri kalan nerde abi onlar nerede sen parayı al pavyonda karı kızla ye önüne gelene dağıt sonra haram de oooohh ne ala memleket. para herkese cıkar abicim. ama kullanmasını bilen vardır bilmeyen vardır. harammış tövb

0

büyük ikramiye değil ufak bir ikramiye değil orta büyüklükte bir ikramiye çıkar ise direk yurt dışında eğitimime devam etmek isterdim.

0

büyük ikramiye bana çıkmış olsaydı önce bir iş kurardım bu paranın devamı için daha sonra herkes gibi ev ve araba alırdım ve sonra çeşitli temel ihtiyaçlarını karsilardim . dünyayı dolaşmak gezmek görmek çeşitli ülkelere gitmek isterdim . ağaçlandırma konusunda calismalar yapmak ister eğitimle ilgili alanlarda yardım etmek isterdim hatta bazı kurumlarda çocuk esirgeme veya bakım evleri gibi yerlere yardımda bulunmak isterdim. özellikle hayvanlara barınak yaptırmak yiyecek temin etmek ayrıca sokak hayvanları içinde üşütmemeleri için küçük kulübe şeklinde evler yaptırmak isterdim ah ah hayeller hayatlar diyorum .

0

asla o paranın gelmesini istemem bu zamana kadar kime geldiyse hayır getirmemiş ama gelirse büyük ihtimalle yatırım yapar kalan parayla hayatımı katar günümü gün ederim yurt dışı yurt içi gezer içer ihtiyacı olanlara yardım ederim yapmak isteyip yapamadığım ne varsa yaparım.

0

bana o kadar büyük para çıkmasın akli dengem bozulur

0

ilk önce alışveriş yapardım. sonra parayı bamkaya yatırıp faizini alırım. ev alırım. ama asla işletme almazdım. yer içerdim ölene dek. birde hayır kurumlarına bağış yapardım.

0

büyük ikramiye bana çıksa ilk önce ne kadar borcum varsa öderim, bir kısmını bağışlarim, evimi alırım ve işimi kurar hayatıma devam ederim

0

kendi işimi kurarım kendi ihtiyaçlarımı karşılarım,aileminkilerle birlikte,daha sonra ihtiyaç sahibi olanlara yardım ederim,sokak hayvanlarına,düşkünlere .

0

mehmetcik vakfi
engelli kurumlarina bi kismini bagislardim kimsesiz cocuklar ve ogrencileri de unutmamak kaydiyla