0

benim en çok izlediğim ve sürekli takip ettiğim iki dizi vardır .bunlardan birincisi bir zamanlar çukurova ve hercai dizisidir bunları çok beğeniyorum ve seviyorum özellikle de hercai dizisi bu aralar benim için çok popüler oldu ve sürekli yeni bölümlerini merakla bekliyorum benim için çok renkli bir dizi.

0

benim en sevdiğim dizi çukur dizisidir.şuan tvde izlediğim tek dizide odur. nedeni olarak gerçekten dizi çok iyi devam ediyor bence biraz daha aksiyon olursa cok iyi olacak çukur dizisi izlenmesi gereken tek dizidir. eskiden çok güzel diziler vardı ancak şuan sadece çukur ve söz var ve benim tercihim çukur dizisidir.

0

aslında şu anda en çok sevilen dizilerden biri de çukur dizisi olduğunu söyleyebiliriz. gerçekten yapılan dizi bu sefer tuttuğunu düşünüyorum ve her hafta kaçırmadan izlemeye özen gösteriyorum. çünkü kurdukları kadro ve konusu gerçekten muhteşem olduğunu söylemek çok doğru olur. inşallah bunun gibi dizilerin devam etmesini çok isterim. inşallah kısa süre içerisinde de bu diziyi bitirmezler diye tahmin ediyorum.

0

benim en sevdiğim ve her pazartesi kaçırmamaya çalıştığım tek dizi çukurdur. diğer dizilerle pek aram yoktur çünkü çukur gerçek anlamda çok başarılı oyuncuların olduğu bir dizidir. bazen youtube'da video izlerken bizim hikaye dizisinin kısa kesitlerine denk geliyorum onu izliyorum diziyi izlemiş gibi oluyorum.ben çukur dizisini izlemenizi öneririm eğer izlemiyorsanız.

0

yerli ve yabancı yapımlarda ülkemizde çok izlenen diziler var. günlere göre farklılık gösteren yerli yapımlarda genel olarak ele alırsak en çok izlenen diziler; çukur, diriliş ertuğrul, sen anlat karadeniz,bir zamanlar çukurova diye gidiyor. yabancı dizilerde ise game of throne, la casa de papel gibi yapımlar çok izleniyor.