0

çok soğuk bir yerde yaşamak değil sıcak bir yerde yaşamak daha güzel

0

çok soğukta yaşamanın şartları da zordur fakat çok sıcak da yaşamanın şartları da aynı şekilde ikisi de hastalıklara davetiye çıkarır bundan dolayı bir insanın yaşadığı ortamın normal seviyede olması ona kolaylıklar getirir soğukta yaşıyorsa giyinerek belki çözüm olabilir ısınmaya fakat sıcak da yaşıyorsa klima vantilatör vesaire bunların hepsi hastalıkları çağrı yapan aletlerdir ondan dolayı iki şekilde de yaşamak çok kolay olmaz normal seviyeye her zaman her şeyde hava şartlarında da olsa hayatında bazı durumlarda da olsa normal seviye her zaman iyidir

0

ben de çok sıcak bir yerde yaşamayı ne de çok soğuk bir yerde yaşamayı isterdim çünkü çok sıcak olunca insanın çok bunalıyor çok soğuk olunca da hastalıklar insanın yakasını bırakmıyor yaşayacağım yer ılık olacak ya da hafiften ne soğuk ne sıcak olacak

0

ikiside çekilmez bence orta bi yerde olmak daha iyi .

0

ne kadar soğuk olursa olsun benim için vazgeçilmez olan soğuk havasız.

0

aslında soğuğu hiç sevmem ve çok üşenirim açıkcası soğuk bir havada bulunmaktan kış aylarını da sevmem kendi ülkemde bile zor çıkarım doğrusunu söylemek gerekirse ancak doğası güzel olan farklı bir ülke dikkatimi çekebilir ne kadar soğuktan hoşlanmasamda bir süreliğine de olsa orda kalıp yaşamayı biraz takılmayı isterdim yani soğuk bir ülkede olbilirdi farketmezdi açıkcası. tabi önceliğim sıcak havayı tercih etmek olurdu ama eğer olmazsa soğukta olurdu özellikle doğası güzel olan güzel bir yer olabilirdi bu.

0

çok sıcak bir yer veya çok soğuk bir yer olması farketmiyor, çevreni saran insanlar mühim olan konu çünkü huzurunu bozacak zarar tek bir canlıdan geliyor ve o da insan sadece.huzurun olmasın aklın başından gider, nerede olduğuna kim olduğuna dair geçmiş ve anlık düşüncelere beynini yormaz o kadar da.insan bir tek huzurum olsun diyor, tanrısına el açtığında veya dileklerinde huzur ilk önce ağızdan çıkan kelime insanın.huzur olsun çok soğuk bir yer de yaşamaya da razıyım, çok sıcak bir yerde de yaşamaya razıyım.dünyanın ister öteki ucu olsun ister başka yeri olsun, peşinden gidilir huzurla beraber her yere.

0

marmaris gibi yerler mükemmel, deniz olsun, kumsal olsun, güneş olsun, doğa olsun.

0

soguk sıcak farketmez biraz huzur yeter huzur olmadan hic bi yern tadı yok

0

her ne kadar kış mevsiminin aylarında doğmuş olsam da, sıcağı daha çok seviyorum. o yüzden sıcak bir iklim ve yaşam koşullarına sahip olan yerde çalışmayı soğuk yere tercih ederim.çünkü gün içerisinde her ne kadar çok sıcak olsa da akşamın serinliğinde soğuk yerden çok daha büyük keyif alabileceğiniz tatlı bir ılık serinlik olur yaz mevsiminde ve sıcak iklime sahip olan yerlerde.

0

soğuk dinç tutar sıcak bunaldır. rusya rafineride -20 derece görmüş bir adam olarak soğuk daha iyidir. sıcakta bir kere çalıştım artık malum bölgeden nefes almayı geçtim derimden nefes alıyordum. o derece yordu beni sonra zaten bıraktım o işi.

0

yaşadığım yer güzel ılık bir havası var yazları çok sıcak olmuyor kızlarına çok soğuk olmuyor hektara yeşil ve mavi denizi var

0

ben istesemde istemesemde suan antalyada yasiyorum.burasi herkez bilir yazin cok sicak bir sehir.kisin ise yagmurlu bir sehir gercekden hani yasaniyor yasamak isteyince o yuzden memnunum bu sehirden ben.

0

aslında 2 side değil aşırı soğuk aşırı sıcağı kımse sevmez ideal derecede olmalıdır.

0

tabikide sıcak yerde. ama aşırı sıcak olmasa iyi olur orta birşey olsun işte

0

kesinlikle çok sıcak bir yerde yaşamak isterdim

0

ikiside değil.insanoğlu nankördür.sıcak yerlerde soğuğu,soğuk yerlerde sıcağı arıyacaktır.bu yüzden ilkbahar veya sonbahar mevsimini tercih ederim.

0

ikiside eşit olmalı yüce allah dünyada bir denge kurmuştur.

0

ikisinide istemem ama mecbursam sıcak yeri seçerim donarak ölme diye bir durum var sonuçta

0

ne çok soğuk ne çok sıcak ikisinin ortası yok mu