0

google asistan adı üstünde google,ın çıkarmış olduğu bir yapay zeka teknolojisi. ve gayet işlevsel. ondan saati öğrenebilirsiniz, hava durumunu, herhangi bir maç sonucunu, ünlüler hakkında türlü türlü bilgileri ve daha nicesini sizinle paylaşır. aynı zamanda eğlence konusunda çok başarılıdır. size fıkralar söyler tekerleme söyler ve şarkılar söyler. 4-5 tane şarkı biliyor. sesi de fena değil :d. aynı zamanda yazı-tura da atabiliyor. ve şahsen en sevdiğim özelliği ise en büyük rakibi olan siri (apple cihazların asistanı diyebiliriz.) hakkında konuşuyor. hemde kötü değil, onu övüyor :d. bunu yapması bence normal sonuçta bundaki lider siri. siri'den esinlendiği aşikar. hafızası da kuvvetlidir zalımın :d. isminizi aklında tutabilir. isminizi değiştirme şansınız da var. örneğin o size ismin ne diye sorunca ''aşkım'' derseniz size aşkım diye seslenecektir :dd. siri kadar olmasa da gayet kullanışlı ve eğlenceli. bi deneyin derim :).

0

google asistan googleın sunmuş olduğu yapay zeka içerisinde hava durumundan size fıkra anlatmasına kadar bir çok özellik var alarm kurabilirsiniz kitap okumasını ilginç bilgiler vermesini sağlayabilirsiniz bir çok özellik bulunduran iyi bir yapay zeka siri ile kıyaslandğı zaman biraz altta kalabilir fakat samsungun sunmuş olduğu asistandan 1000 kat daha iyidir

0

telefonunu uzun tek tuşuna basarak konuşup sesli komut verebileceğimiz google asistan uygulaması işlerimizi oldukça kolaylaştıran teknolojinin nimetlerinden biridir.

0

google asiztant uygulamasi googlein yaptigi zaten adi ustunde google asisstant sesli komut ile gundelik yasaminizi kolaylastiran yazmak yerine sesli bi sekilfe komut vererek yapmak istediginizi yapan yapay zekadir.

0

sesli bir şekilde çalışır. apple'ın sirisi gibidir. hava nasıl diye sorarsanız size havanın nasıl oldugunu söyler gibi. ya da birini aramak istediğinde sesli bir şekilde söyleyerek arayabiliyorsunuz.

0

sesli komutla beraber çalışan bir sistem google a aittir.son dönemde güncelleme yapılmıştır .

0

google asistan tıpkı iphonedaki siri gibi bi sesli uygulamadır.uygulamanın amacı yazarak değilde konuşarak telefonu komuta etme.önce adınızı tanıtıyosunuz .mesela benimn adım sami diyiyorsunuz sizi her çağırdığında sami diye çağırır.bi soru sorduğunuzda cevap verir veya google da bişey arattığınızda yazmak yerine google asistana söyleyerek google u direk açıp istediğiniz şeyi yaptırabilirisiniz.ayrıca telefondaki istediğiniz bi programı açmasını isteyebilirsiniz.siri kadar olmasada kullanışlı bi program,android akıllı telefon kullananlara tavsiye edilir.

0

google asistan siri gibi yapay zekaya baglı soylediklerinizi yazan googlenin cıkardıgı uygulamadır

0

google asistan uygulaması android cihazlar için bir asistandır apple telefonlarda siri ye benzer bir uygulamadır kullanımı oldukça basittir modern hayat için kolaylaştırıcı nitelikte uygulamayı kullanmak içince öncelikle cihazınıza tanımlanmış aktif bir google hesabına sahip olmanız gerekir google asistanı hem android hemde ios cihazlarda kullanabilirsiniz

1

google asistan siri'ye benzetilmeye çalışılan bir "bot" beyin ve baya güzel olmuş sonuçta ıos alan var alamayan var dediğim gibi işe yarıyor ve gayet güzel

0

google asistan günlük hayatımızı kolaylaştırmaya yardımcı olacak birçok erişim sağlamaktadır. google asistan benim telefonuma yeni geldi ama daha önce de vardı ana ekran tuşu basılı tuttuğunuzda google asistan açılıyor dediğim gibi hemen çıkıyor ve oraya mesela whatsapp'ı instagram'ı aç dediğinizde hemen açıyor ve bir sürü daha işe yarıyor.

0

google asistan aslında çok daha önce hayatımıza başka bir telefonda siri isminde girmişti. daha sonra bu uygulamanın üzerine yüzlerce yazılım yapıldı. farklı isimlerde hayatımıza giren bu uygulamalar hayatımızı kolaylaştırdı. fakat google asistan diğer uygulamaların daha gelişmiş bir yazılımını çıkardı. sanki hayatızda birisi var ve istediğiniz her türlü randevu veya yer ayırttırma işlerini yapıyor gibi. web tabanlı olan bu asistana seslenmeniz ve istediğinizi soylemeniz yeterli olacaktır. hayatımızı kolaylaştıran bu özellik öncelikle görme engelli vatandaşlarımız için telefon kullanımını mümkün oldukça artırmaktadır. yapay zeka denilen bu teknolojinin gün geçtikçe hayatımızın bir parçası olma yolunda hızla ilerlemektedir.

0

google asistan bize yardım eden bir google asistandır.google asistan bizim işlerimize yardımcı olan bir google asistanı kullananlar hiç zahmet çekerlerse google asistanı açarak google sesli asistana söyleyerek biz elimizle yazacagımıza google asistana söyleriz ve o da oraya yazar ve zahmet çekmeden kullanabiliriz.benden bu kadar ve bildiklerimi yazdım.

0

şiri ve googul asistanı benzer bir uygulamadır googlede aramak istedigin herşeyi normal bi şekilde konuşarak asistan size buluyor her hangi bir site yada herhangi bir vidyo bir uygulama istediginiz herşeyi bula bilirsiniz ve size bir cok konuda yardımcı olan bir uygulamadır. apple şirketi'nin siri uygulamasindan esinlenerek yapılmış bir uygulama oldugunu soyleyelim

0

sesli komut sistemiyle çalışan hem sesli algılama hem sesli yanıt sistemine sahip küçük ev tipi robot

0

googlenin yapay zeka donanimina sahip bir uygulamadir.telefonunuza uygulamasini indirip.hava durumunu saati veya akliniza gelebilecek her seyi sormaniza yarar.siri gibidir.

0

apple ile rekabet içerisinde olan google'ın mobil işletim sistemi olan androide getirdiği yeniliktir. siri'ye benzer. görevi android kullanıcılarına günlük hayatta yaptıkları faaliyetlerde yardımcı olmaktır. kendisi genelde telefonlardaki ortatuşa basılı tutulduğunda açılır.

0

google asistan bizler için hazırlanan çok güzel bir uygulamadır. aramaları çok harika şekilde yapılıyor. teşekkürler.

0

google asistan google tarafından yazılmış bir yapay zekadır. google yazılımının bulunduğu bütün telefonlarda vardır. verdiğiniz sesli komutları yerine getirir şarkı bile söyler.

0

google asistan siri'den sonra 2. sırada gelen bir google uygulamasıdır. bu uygulama sayesinde sesli komutlar vererek telefon kullanımı daha üst seviyelere getiren bir yardımcı uygulamadir. kullanımı çok basittir ve bazı yeni nesil telefonlarda bu uygulama yüklü olarak gelmektedir fakat benim telefonumda yoktu google play store'dan indirdim.aslinda herkesin ulaşabileceği bir uygulamadır.bu uygulama ile karşınızda normal bir insanla konuşuyor gibi konuşabilirsiniz.
örneğin: ''merhaba nasılsın?''
'' bugün hava nasıl olacak?''
'' bana fıkra anlatır mısın? ''
gibu gibi sorularla örnekler arttırılabilir.
bunun yanı sıra telefondaki uygulamaları açtırabilirsiniz. örneğin: '' google chrome aç'' ifadesini kullanarak google chrome uygulamasını açtırabilirsiniz. birçok özelliğe sahip olan bu uygulama google tarafından yapılmış olup sürekli güncellenen ve yeni özellikler getirilen gelişmiş bir uygulamadır.