0

bence sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa verilmelidir. yeterince orana dikkat ederek fazlalıktan kaçınılmalıdır.

0

akvaryum balıkları nazik ve son derece tatlı bir balıklardır onları sevgi ile beslemeliyiz bence ama yem ile besliyoruz ki aç kalmasınlar onyüzden yem ile azar azar günün her anına yayılarak verilmelidir bence yemleri sık sık ve hemen çok verirsek öldürebiliriz onları o yüzden azar azar günün her anına yayarak vermek daha iyi olur onları çünkü öldürebiliriz azar azar günün her anına yayarak verilmelidir bence azar azar günün her anına yayarak verilmelidir bence.

0

balıkların türüne çeşidine göre değişir balıklar da doyma hissi yoktur çok verirsek ölür önün için akvaryum da hangi balığımiz varsa bir nevi ona göre vermeliyiz ve zaten herşeyin fazlası zarar

0

akvaryum balıkları ne yazık ki yediklerinin unuttuklarından mıdır yoksa tokluk hissi yaşamadıklarından mıdır ne atsanız yer. yani ne kadar yem atarsanız hepsi midelerine gider ancak sonra da çatlar ve ölür. bu nedenle çok fazla yem verilmemelidir. balığın büyüklüğüne göre yem miktarı değişmektedir. ancak sabah bir akşam bir olucak şekilde balığa yem vermek en güzeli olucaktır.

0

gunde 1 adet yem veriliyor diye biliyorum isaret ve bas parmaginizin arasinda ortalama 7-8 tane yem vermeniz yeterli diye biliyorum

0

akvaryum balıklarına ne kadar yem vermeliyiz balıklar gerçekten çok güzel bir hayvanlar çok asiller ama şimdi balıktan balığa değişir ne kadar yedigi zaten balıklar yemi serpiştirmek gerekir bu kaç tane balık olduğuna kadar değişir atıyorum 10 tane balık varsa çok bir miktar atmamak gerekir ama yüzden fazla falan balık varsa gerçekten çok atmak gerekir ama gerçekten çok fazlasıyla atarsanız da balıklar bazen çok aşırı bilmeden yiyip ölüyorlar size tavsiyem balıkları seyredin bazen oynayın balıklarla balığın iki üç günde bir suyunu değiştirin yoksa gerçekten çok pis oluyor suları çünkü balıklar içine pisletti için su normal olarak pisleniyor ve gerçekten balıkları seyretmekte strese atıyor benim stresimi atıyor gerçekten benim görüşüm bu şekilde herkese hayırlı günler bol kazançlar

0

balıklarda açlık yada tokluk hissiyatı yoktur bir balık açlıktan ölmez bir hafta bir ay bile yaşayabilir ama tokluktan ölebilir çok yediği zaman ölür ama aç kaldığı zaman bir şey olmaz günde 2 ya da 3 tane yuvarlak küçük mamalardan verilirse yeterli olacaktır benim bir tane balığım olduğu için günde 3 tane atıyorum ben yem, tabii birçok çeşitten oluşan akvaryumda balıklar dan oluşan akvaryumlar var çok çeşit in olduğu balıkların olduğu akvaryuma kaç tane mama atılır tam olarak bilmiyorum ben olsam her birine sırayla atar ve yemelerini beklerdim sanırım:)

0

balıklar doyma hissini bilmiyorsun canlılardır balıklar o yüzden en fazla bir kaşık yem atılmalıdır

0

akvaryum balığına verilecek yem miktarı akvaryumdaki balıkların sayısına göre olmalıdır az balık olan akvaryuma fazla yem verirsek balıkların beyin olmadığı için duyduklarını nlamıyorlar bu yüzden ne kadar yem varsa hepsini yiyip şişerek ölürler bu yüzden balıkları yem verirken çok dikkat edilmelidir

0

fazla yem vermemek lazım günde yarım yemi kırıp veriyorum sabah akşam

0

ben besliyordum eskiden 2 balikti gunde 3 ogun seklinde 4 kucuk parca olarak veriyordum.

0

balıklara günde 1 tane yem verilmesi yeterlidir . fazla verirseniz ölebilirler.bi avuç falan sıkıntı yaratır, ölmelerine sebep olur . balıklar tokluk hissetmezler hiç, bu yüzden de bu onların şişip ölmelerine kadar gidebilir .bir tane yem en garantilisi satın aldığınız yerde genellikle iki tane derler . sabah , akşam olmak üzere . ilaç gibi yani .

0

akvaryum değil normalde de balıklar doyma hissini bilmeyen tok oldukları halde sürekli kendilerini aç hisseden canlı türleridir. tabi hayvan cinsine göre verilecek yem miktarı farklılık gösterebilir. ne kadar fazla yem atarsanız hepsini yemek isteyeceklerinden dolayı çok yeyip patlayarak ölebilirler. genellikle süs balıkları o turuncu olan cinsten o tür balıklar 1-1.5- sayısına göre 2 yem kaşığı atılması gerekmektedir. bunlar aç galiba deyip çok fazla yem atmamak gerekir çünkü bu onların sonu anlamına gelebilir. bir alabalık besliyor isek ekmek içinin 5 de 1 ini çok rahat atabiliriz yeyip güçlenirler ve bol bol etlenirler.

0

akvaryumun ici deki balik sayisina göre degisir balik basina 1 adet yem atilmalidir daha fazlasi baliklari öldürur

0

fazla yem vermemek lazım çünkü onlara zararlı

0

balıklar hafızalarından kaynaklı olsa gerek doyduklarını bilmezlermiş. o yüzden çok az miktarda verilmesi gerekiyor.

0

akvaryumda bulunan balığın cinsine ve buyuklugune göre degişir ama ben genellikle bir tutam veya balık cok ise iki tutam verilmesi gerekir.tabi verdiğiniz yeme görede değişiklik gösterir.kaliteli ve iri yem kullanırsanız ona göre vermek gerekir.

0

içinde bulunan balıklara göre değişir ancak genelde günde 1-2 kez

0

balıkların cinsine , adedine ve akvaryum su hacmine göre değişebilir. fakat göz kararı günde 1 avuç 10’dan az baliga yeterli olabilir.

0

akvaryum başlıklarına yeteri kadar yen vermeliyiz. aksi takdirde fazla verildiğinde ne kadar çok yen verilirse o kadar çok yen yer balık ve bu da balık için çok zarar verir. hatta ölümüne sebep verebilirsin. o bakımdan yeteri kadar verirsek yaşam sürer.