0

yahoo denince aklımıza mazi gelir. o eskiden yaptığımız işler domainin yeni yeni var olması ve o zamanki ayakta zar zor tutunan şirketlerin şuanda küresel dünya sermayesinden pay aldıklarını düşündüğümüzde keşke zamanında küçük çaplı da olsa bu internete yatırım yapsaydık şimdiye para koyacak yer bulamıyorduk diyebiliriz ama artık çok geç. gelelim konumuza yahoo yu kim kurdu yahooyu 1955 yılında 2 yakın arkadaş jerry yang ve david filo ortaklaşa karar çerçevesinde kurmuşturlar. ozamanlar pek ilgi gösterilmesede yıllar geçtikçe internet kullanımı global olarak artışa geçmiş ve beklemedikleri kadar büyüyerek internete yön verebildiler. şuanda rakip sayısı fazla olduğundan lider olmasa bile global ticarette hatrısayılır bir paya sahip bir şirket olarak varlığını surdürebilmektedirler.

0

yahoo internet sirketi jerryyang ve david filo iki ogrenci tarafından kurulmusutur 1994 yılında kurulan bir internet sirketidir

0

david filo ve jerry yang tarafından kurulan bir sitedir 7 milyar görüntülenmesi ile 4. sıraya girdiğinide unutmayalım

0

yahoo uzun zamandır açık olan bir sistem bu sistemin kurucuları ise iki kişi olarak biliyorum bunlar jerry yang ,david filo ikilisi kurmuştur , bunlar bu sistemi doksanlı yilarda kurmuşlardır.

0

jerry yang- david filo tarafından kurulmuştur. kuruluş tarihi 2 mart 1995 tir.

0

1995 senesinde jerry yang ve david filo tarafından kurulmuştur.

0

2 mart 1995 te jerry yang ve david filo tarafından kurulmuştur. her ikisi de stanford üniversitesi öğrencileridir.

0

david filo tarafından 1994 yılında kurulmuştur. yanında bir de arkadaşı varıd

0

2 mart 1995 tarihinde, standford üniversitesi öğrencileri jerry yang ve david filo tarafından kurulan bir portaldır.

0

2 üniversiteli öğrenci tarafından kuruldu. isimleri jerry yang ve david filo. başlarda arama motoruydu ama daha sonradan eposta alanına da geçti. alanında gelişen yahoo bir google kadar olmasada güzel bir arama motorudur. birde arada zorla kendini kurdurmaya çalışmasa daha da iyi olacak ama insanları bazen bunaltıp beni de kur demeyi bırakması lazım. birde google gibi değil arama yapınca sürekli alakasız reklam sayfalarını da önünüze çıkarıyor. aradığınız şeyle alakalı da olmayabiliyor çoğu zaman. bu yüzden bir google olamayacak bu gidişle.

0

inovasyon dediğimiz şeyi kendileri ortaya koymuş ama devam ettirememiş kişiler tarafından kurulduğu kesin olan şeydir.
yoksa 2 kere google alma teklifi gelmesine rağmen satın almamaları bunu gösteriyor.

0

jerry yang & david filo 2 mart 1995 sunnyvale/kaliforniya/abd

0

yahoo 1995 de kurulmuştu 2 öğrenci tarafından biri jerry young diğeri davıd flo dur.

0

yahoo internet motoru jerry gang ve david flo tarafından 1995 yılında kurulmuştur. ikiside universite ögrencisiydi. ve iyiki de yapmişlar. çoğu zaman bu internet motorunu kullanıyorum.

0

yahoo 1995 yılında google'dan 3 yıl önce stanford üniversitesi öğrencisi olan jerry yang ve david filo tarafından kuruldu kuruluş sebebi önceleri arama motoru olmasına rağmen bir süre sonra kullanacağı eposta hizmeti sunarak pazar'daki hakimiyetini arttırmayı başarmıştır şu anda yaklaşık olarak günde 7 milyar sayfa gösterimi sağlayan yahoo dünyanın en çok ziyaret edilen 5 web portalıdır

0

yahoo 2 üniversiteli kişi tarafından 1994 tarihinde kurulmuştur

0

2 üniversiteli genç öğrenciler tarafından kurulmuştur. bunlardan biri jerry yang 'tır bir diğeri ise david filo 'dur. ikiside aynı üniversiteden mezundur. okudukları üniversitenin ismi ise stamford üniversitesidir. siteyi 1995 yılında kurmuşturlar.

0

1994 yılında üniversitede 2 öğrenci tarafından kurulmuştur

0

yahoo internet sitesi 1955 yılında jerry yang ve david filo tarafından kurulmuştur.

0

yahoo stanford üniversitesi öğrencileri jerry yang ve david filo tarafından 1995 yılında kurulmuş olan merkezi sunnyvale , kaliforniya , abd de bulunan bir portaldır ilk başlarda arama motoru olarak faaliyet gösteren zamanla e posta iletişimi dslına geçmiştir ...