0

volvo her halükarda dünyanın en sağlam arabasıdır. isveç çeliğinden üretilir.bende birgün volvo araba almayı düşünüyorum.
152 hp beygir gücü var arabada. 4 silindirlidir. benzinli bir araçtır. yaklaşık bir buçuk tondur. tavan yükleme kapasitesi 75 kilogramdır. bildiklerim bunlar. 100 bin tl'nin altında bulunmuyor maalesef.

0

volvo araçlar genel itibariyle kaliteli ve sağlam arabalardır. şirketin yapmış olduğu sağlamlık testlerini izleyerek bu konuda fikir elde edebilirsiniz. motor gücü ve diğer özellikler bakımından kullanıcısını üzmeyecek ve gayet yeterli donanıma sahiptir. yaşadığımız yüzyılda teknolojinin gelişmesi ile çoğalan araba sayısı ile kazalarda bir o kadar artmıştır . bence güvenlik bu durumda herşeyden daha önce geliyor . insan canı çok önemlidir.

0

volvo v40 çok iyi araba cesitlerinde bir akrabadır.
cilve v40 arabasına karşı kaza yapan arabalar pert olurlar bu araba 2 kat. çelikten oluşur .volvo hızı çok suratlı bir akrabadır bence onunla yarışa bile girmeyin çünkü şekli bile ürkütücü volvo v40 kolay kolay hiç kimsenin eline girmez.

0

dünyanın en sağlam arabaları kategorisinde uzun zamandır yer alan volvo markası kendine has bir kalite ve standart sağlayarak övünülesi bir seviyeye yükselmiştir. volvo pek çok çarp testinde sadece ön tampon ve kaput kapağında biraz çöküntüden başka bir şey meydana gelmemiştir. sedan modellerinde volvo ayrı bir standart sağlamıştır. virajlarda savrulma oranı çok düşmüştür ve sağlıklı bir yol tutuşu sağlayarak konfor sağlamaya başlamıştır.

0

volvo marka araçlar can güvenliği konusunda liderliği üstlenmiş olup çıkardığı her modelde güvenlik ön plana çıkmaktadır bu araçlara baktığımızda araçların iç düzenin kullanıcıya pek de göze hitap etmeyen biçimde tasarlandığını görebilirsiniz sonuçta araba üretmek her aşamada mükemmel olmalıdır bu ve bunun gibi tasarımsal eksikliklerine rağmen volvo sağlam ve dayanıklı arabalar arasında kullanılabilecek kompakt modeller çıkarmaktadır bu modeller arazi koşullarına uygun olmakla birlikte şehirde de düşük yakıt tüketim odaklı olarak pazarlanır.ülkemizde de sıklıkla rastlayacağımız modeller arasından olan bu modelin tasarımsal olarak sınıfta kalsada donanımsal özelliklerini güzel olan bir araba olarak değerlendirilebilir.

0

araziye uygun tasarım ve yerden yüksekliğe sahip bir kompakt hatchback anında karar verilen maceralar için mükemmel. t4 versiyonu 1.6 litre motora sahip olup turbo beslemesi ile 80 beygit su alıyor. polstar adı verilen bir çip sayesinde 30 beygir daha ekleniyor ve bu çip resmi olarak size veriliyor zaten. içeride 3 farklı göstergesi olan volvo eko, performans yada elegans modlarına gelip farklı renklerle ve farklı tasarım, dizilemlerle otomobili kullanabiliyorsunuz. orta konsolda sıradan gibi gözüken ama çok önemli bir ekran var ekranda connected touch denilen özel bir sistem var. bu sayede ekran dokunmatik hale geliyor. dünyanın neresinde olursanız olun tune ile bağlanıp istediğiniz radyoyu dinleyebilirsiniz. ek olarak bu ekranda çalışan çok güzel bir navigasyon sistemi var adı igo

park asist pilot: bir düğmeye basılarak otomobilin otomatik park edilmesini sağlar.

panaromik tavan: opsiyonel tavan sayesinde hem ön hem arkadaki yolcuların gökyüzünü görerek yolculuk keyifli hale gelinmesi sağlanır.

performans: 245 hp benzinli motordan sonra derece verimli dizele kadar, size mükemmel uyan motoru bulmanız kolaylaşır.

yük taşıyıcı: tavanda yük taşımak isterseniz zarif bir yük taşıma sistemi mevcuttur. isterseniz farklı yük taşıma aksesuarlarınıda kullanabilirsiniz. örneğin kano taşıyıcısı ile farklı tipteki gövdeleri alabilir ve lastik kaplı bir iç yüzeye sahiptir buda güvenli ve kolaydır.

0

volvo başlıca sağlam ve dünyaca ünlü bir markadır volvo v40ın özellikleri ise 2 kat çelikten oluşur önden çekişlidir silindir sayısı 4 motor hacmi 1498 cc motor tipi dört silindirli benzinli turbo motor adı b4154t2

0

volvo araçlar genel itibariyle kaliteli ve sağlam arabalardır. şirketin yapmış olduğu sağlamlık testlerini izleyerek bu konuda fikir elde edebilirsiniz. motor gücü ve diğer özellikler bakımından kullanıcısını üzmeyecek ve gayet yeterli donanıma sahiptir. yaşadığımız yüzyılda teknolojinin gelişmesi ile çoğalan araba sayısı ile kazalarda bir o kadar artmıştır . bence güvenlik bu durumda herşeyden daha önce geliyor . insan canı çok önemli.

0

volvo marka araba çok kalitelidir,malzemeleride garantilidir.yıllar önce ailesinden birini trafi k kazasında kaybedince sahibi bu konudan cok etkilenmiş ve kendince karar verip kaliteli malzemelerden oluşan araçlar üretmeye başlamışdır.derlerki volvo kolay kolay kaza yaılacak bir araç değildir.cok dayanıklı olduğu bir araca çarptığında bile karşıdaki araç çarpma neticesindeki aldığı darbeyi gördüğünüzde aynı kazaya karışan volvoda dayanıklılıkdan dolayı hiç ibrşey olmadığı görülmüştür.

0

volvonun sahibi kızının ölümü üzerine kendine bir söz verip trafik kazalarında ölenleri azaltmak için bu markayı çıkarmıştır dünyanın en sağlam arabalarındandır çünkü en güçlü metallar ve çelikler kullanıyolar arabaların dışı çok güzel olmasa da çok sağlamdırlar ama v40 hem dış güzellik hem motor beygir gücü hemde iç dizayn olarak çok iyi bir arabadır

0

volvo dayanikklilik bakimindan çok iyi bir araba olup yol tutuşunun enfes olduğunu görebilirsiniz

0

arkadaşımda var ve çok memnun arabanın yol tutuşu özellikle çok hoşuma gitti

0

volvonun sahibinin kızı trafik kazasında ölmüş olarak biliyorum. babası bu duruma yönelik daha sağlam arabalar yapmayı planlamıştır. volvo v40 çelikten yapılmış diye biliyorum. volvonun sahibi biz araçlarımıza anca bukadar şekil verebiliyoruz demişti. ben öyle biliyorum

0

v40 önemli olan ilk kadın yoğunlaştırılması sayesinde sınıfının lideri sürüş dinamikleri mısınız şahsi gerçek bir sürüş zevki sağlayacak şekilde atak tasarlandı motor ailesi volvo car komparation sadece 44 gram kilometre co2 vatanına sahip ilk diz elinden 0'dan 100 kilometre hıza 6.7 saniyede oluşan 254 beygirlik t5 benzinli motora kadar birçok seçenek içeriyor ister manuel ister otomatik şanzımana sahip olsun bütün motoru versiyonlarında start stop ve fren enerjisi geri kazanımı standart olarak sunuyor dinamik şasi standart yeni volvo v40 iki farklı ses ayarını sahip dilekçesi standart olarak sunuluyor sert gövde ve alçak ağırlık merkezi atak çabuk tepki veren bir karakter sunarak sürüş sevgini öne çıkarıyor ama sürüş konfor ondan da taviz vermiyor öndeki mc person kollar volvo s60 ile aynı 25 milimlik piston kollarına sahip bu sertlik süspansiyon süspansiyon yapısının canlanmasına yükleri daha iyi emmesine olarak tanıyor ve hacker arkada olduğu amortisörleri sahip ve sıkıştırma gibi geri dönüş yönü çözümlemesini aynı ohal yoluyla yapıyor bu da daha kısa daha çabuk sıvı akışı sağlıyor ve buna bağlı olarak amartisör daha çabuk tepki veriyor spor şahsi ise dynamic şaseye göre 10 milim daha alacağım yaylarda amatörler daha saat bir araya ayarla sahip ve hem daha iyi tepki veren hem de tam kontrol sağlayan bir sürüş zevki sunuyor

0

volvo isveç markasıdır aile arabısı olupbenzinlidir

0

volvo v40 çok sağlam otomobildir.parasıda güzeldir.güvenlikli ve konfor sahibi insanları seçebileceği bir arabadır.

1

volvo v40 cross country araziye uygun tasarım ogelerine ve daha fazla yerden yüksekligine sahip kompakt bir hatback anında karar verilen maceralar için mükemmel bir araçtır.

0

kompakt blr gövde atak sürüş zevki dinamik şaşi standart hassas tepkiye sahip direksiyon

1

evvela merhaba.soru sordugun icin tewekkurler.v40 barede bi bilgim yok.amma onu biliyorum ki volvo cok iyi bir araba.volvo hem de cok kamforlu bir arabadir.benim mesala cok howuma gidiyor.her bir weyi cok guzel.mesala arabasi tiri falan cok iyi ve dozumlu.bir meseleyede dokunmak isterim ki volvo cok cok dozumlu bir arabadir.her weyi iyidir.

0

volvo v40 çok iyi araba cesitlerinde bir akrabadır.
cilve v40 arabasına karşı kaza yapan arabalar pert olurlar bu araba 2 kat. çelikten oluşur .volvo hızı çok suratlı bir akrabadır bence onunla yarışa bile girmeyin çünkü şekli bile ürkütücü volvo v40 kolay kolay hiç kimsenin eline girmez.