0

bodrum'daki koyar arasında, lassos vardır burası eğlenceli lüks mekanlar olarak geçer pahalı mekanlardır bunun yanında, aspat koyu, nazı, günbatımı plajı, fener plajı, kara ada, cemal beach gibi koyar bulunmaktadır.

0

bodrumdaki koylar
ada boğazı koyu, akvaryum koyu, cennet koyu, mazi koyu , bağla koyu, gündoğan küçükbük koyu , sarı dere koyu, tepecik koyu,lassos koyu , aspat koyu varda var yaa

0

kargıcak koyu
mazı koyu
aspat koyu
bağla koyu
adaboğazı koyu
kara incir koyu
akılda kalanlar bunlar

0

bodrum çok güzel yazlık bir yerdir , tatil yapmak isteyenlere kesin öneririm. yıllardır bodruma giderim, gitmek isteyen gidecek olanlar kesinlikle heyecanlansın çünkü bodrum= görsel bir şölen. soruya gelecek olursak bildiğim koylar şunlardır efendim

1-aspat koyu
2-bağla koyu
3-günbatımı plajı
4-fener plajı
5- karaada

0

1. kayıkışlacık(ıassos) bodrum yarım adasınının kuzeyinde güllük körfezinin en uç noktasında bulunmaktadır. burası çok bakir bir yerdir. kıyıkışlacıkta az sayıda pansiyon restoran ve bir de bakkal var.
2. mazı bodrum a 50 km mesafede bulunan gökova körfezinin yanında yer almaktadır sedef ve ılgaz koyları burada bulunur.
3. kargı koyu şimdiki ismi camel beach diye de bilinir bodrum merkezden teknu ile de gidilebilir.
4. aspat koyu bodrum un karaincir mevkiinde bulunmaktadır ayrıca venedik kaleside buradadır.
5. bağla koyu bodrum merkeze 14 km uzaklıktadır
6. akvaryum koyu

0

isim olarak aspat koyunu biliyorm bircok koyu el degmemiş ve nadir güzelliktedir

0

iasos hiç şüphesiz bodrum denilince akla hemen harekete geçen lüks oteller beach kulüpler ve pahalı mekanlar geliyor iason gerçek hiç de öyle olmadığını gösteriyor bizlere şimdiki ismi kıyıkışlacık olan bodrum yarımadası'nın kuzeyinde güllük körfezinin en uç noktasında bulunuyor deniz ve sakin niye bakımından bodrum'un en güzel yerlerinden biridir. mazı köyü bodrum'un sakin kalmayı başaran kollarından biridir bodrum'a 50 kilometre mesafede bulunan gökova körfezinin hemen yanı başında yer alıyor yemyeşil bir doğa saygıda kusur etmeyecek asırlık ağaçlar masmavi bir deniz ve kendinizi özgürce bırakabileceğiniz berrak bir suyu vardır. camel beach kargo koyu olarak da bilinen şimdilerde ise camel beach olarak anılan körfez bodrum'daki en temiz sulardan biridir işten develeri olduğu için şu anki adı �ngilizce'de ve anlamına gelen camel olarak anılmaktadır buraya bodrum merkezden tekne ile ulaşabilirsiniz. aspat koyu turkuaz renkli denizi büyüleyici bir manzarası ile aspat koyu sıcacık bir anne kucağı gibi siz manzaraya kendinizi kaptırmış ken ege'nin hiç bu kadar davetkar olmadığını fark edeceksiniz serin ve tertemiz suları ile bodrum'un cenneti olarak vaat edilen yerlerinden biridir. günbatımı plajı turgutreis te bulunuyor bodrum'a belki de en güzel plajlarından biri olan gün batımı plajı bölgenin en iyi gün batımı manzarası sonucu için bu ismi almış adası manzarası eşliğinde gezmek ise paha biçilemez bir deneyin bağla koyun bodrum'un en uzunu köşelerinden biri bodrum merkeze 14 kilometre uzaklıkta bulunuyor sürekli anlatılan bodrum'un doğal güzellikleri burada sizlerle buluşuyor fener plajı bodrum'un güneybatı sahiline doğru gittikçe bir meltem uğultusu duyar gibi olduğunuzda birini fener plajı na çok yakınsınız demektir bodrum'a 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor sahilin kuzey ucunda bulunan hüseyin burnu feneri ne verilmiş buranın ismi kara adam isminin kara olmasının nasıl size aslında yemyeşil çam ağaçlarıyla çevrili bodrum karaada yeşil ve mavinin ahenk ile buluştuğu ve size görsel şölen sunan bir yerdir kara adada bir de mağara bulunuyor mağaranın içinden çıkan sıcak su ve çamur hem cildinizi iyi geliyor hem de komik hatıra fotoğraflarınızı süslüyor ada boğazım aslında biz buraya daha çok bodrum akvaryum koyu olarak biliyoruz halbuki burası gümbetin batı ucunda bulunan küçük küçük boylardan ve koyların önlerini kesen bir ada'dan oluşuyor suyun kristal parlaklığı ve nefes kesici doğal güzelliği dolayısıyla halk buraya akvaryum ismini takmış adı boğazında yalnızca teknelerle ulaşabilirsiniz bu arada pırıl pırıl ege derinliklerini keşfetmek de gerçekten bambaşka bir duygu

0

bodrum da bulunan koylar hayatlı, akdam ,sarpdere, tepecik, karanlık kurudere, saz koyu ,lassie, camel, aspat, kisirlar

0

ülkemizin en önemli truzim merkezlerinden biri olan bodrum, her yıl yerli yabancı bir çok turist ağırlıyor. birbirinden güzel plaj ve koyları bulunmaktadır. bodrum gece hayatı ve eğlence seçenekleri ile misafirlere güzel vakit geçirme fırsatı sağlıyor. aspat koyu, doğa ile iç içe biryer. doğal güzelliğini korumuş cennetten bir köşe. bardakçı koyu, bodruma 1 km uzaklıkta. kargıcak koyu, en büyük özelliği şüphesiz doğal olması.

0

bodrum denizin en güzel yaşandığı yer. muğlanın incisi eşsiz manzarası ve kusursuz koyları ile kendine has havası ile hayranlık uyandıran coğrafya. bodrum koylarına ilk sırada adaboğazı koyu gelir. iehrin stres ve gürültüsünden uzak kalan, sakin bir koydur. geçmiş dönemde denize en çok mavi yakışır sloganı ile başlatılan temizlik projesi ile de deniz berrak bir görüntüye kavuşmuştur. bir diğer güzel koy ise akvaryum koyudur. merkeze bir saat uzaklıkta olan bu koya şehir içi dolmuş seferleri yoktur ve coğrafi açıdan da korunaklı bir yapıdadır. koydaki suyun berrak oluşu ve denizin yüzerken renkli balıklar ile karşılaşılan yönü çok çekici bir durum oluşmaktadır. kayalıklarında farklı canlılarla oldukça renkli bir görünüme sahip koydur. karaincir koyu ise bodrumun minik koylarından birisini oluşmaktadır. 500 metrelik plajı ve şehir merkezine 15 km uzaklığı ile çekici bir plajdır. değerli bilim insanı ve coğrafyacı seyyah evliya çelebi seyahatnamesinde de yer verdiği aspat koyu ayrı bir güzelliğe sahiptir. orijinal ismi aspartos mana olarak subasmas kurak olan anlamında kullanılan bir koydur. fiziksel olarak çok fazla müdahaleler olmamıştır bu koya. çünkü birinci derece sit alanı olan bu koy çok fazla doğal kaynak suyunun yer aldığı bir coğrafyadır. plajı ve deniz kumumun yoğun olmasından dolayı ünlü bir slogana da sahiptir. kızgın kumlardan serin sulara atlamak cümlesi aspat koyu için kullanılmıştır. küçük akvaryum koyu ise derinliğin gittikçe artması yani sığlıktan derinliğe doğru giden plajı ile rahat bir su keyfi sunmaktadır. akyarlar koyu ise ünlü isimlerin evlerinin olduğu bir koydur. bodrum merkeze 11 km milas havaalanına 50 dakikalık uzaklığı ile ulaşımın kolay olduğu, 2011 yılında mahalleden köye dönen bir koydur. ortakent yahşi koyu ise tamamen huzurun hakim olduğu berral masmavi denizi temiz plajı ile aileler için keyifli bir tatil durağıdır. yalıçiftlik ise son zamanlarda ünlüler için sık tercih edilen bir bölge olmuştur ve serin serin esen rüzgarları ile ünlü bir koydur. en ilginç koylardan biriside kargıcak koyudur. bu kargıcak koyuna ulaşım tali yollardam sürdürülmektedir. tekne ile ulaşım imkanı vardır ancak koyda tesis yoktur. gün boyu sessiz şekilde zaman geçirilebilir bir koydur. gün doğan küçükbük lüks özellikleri ile bilinen bir koydur. orak adası olarak bilinen koy sembolik bir koydur. bodrumun maldivleri tabiri ile ün yapan orak koyu türkiye'nin her yerinden gelen dalış meraklıları için tercih edilen bir yer olma özelliğini taşımaktadır. caretta carettaların yoğun olarak yaşadışı bir yerdir. kisebükğ koyu ise tepelik bir alana sırtını yaslayarak manzara keyfi sunan bir koydur. hurma sahili ile ön plana çıkan koy ise mazı koyudur. ayrı bir üne sahip olan koy ise hatta palmiye koyudur. ünlü isimler tarafından dünyaca ünlü cennet olarak sık sık ziyaret edilen bir koy özelliğine kavuşmuştur.

0

bodrum bildiğiniz gibi koyları harika deniz manzarası ile meşhurdur.
bodrumun biline koyları ise şunlardır;
kargicak koyu
peksimet plajı
mazı köyü
çakılyalı koyu
inceyalı koyu
hurma sahili koyu
gerenkuyu koyu
adabükü
torba
bardakçı koyu
eskiçeşme
kumbahçe
gümüşlük
bitez
kargı
türkbükü
cennet koyu
yalıkavak
akyarlar

0

akyarlar koyu
akyarlar köyü bodrum’un diğer yerlere göre göreceli olarak daha bakir kalmış bir bölgesidir. akyarlar plajı denizin rengi kumsalın yumuşaklığı ile eşsiz bir yerdir. bodrum koyları arasında benim için yeri çok özeldir çünkü bodrum’un maldivler’i diyebileceğiniz türden turkuaz denizi ve berrak suyuna sahiptir.karaincir plajı ve aspat plajı
bodrum koyları içinde yine en çok beğenilen plajlardan ikisini bu başlık altında yazmak istiyorum. çünkü bu plajlar neredeyse yan yana.

öncelikle karaincir plajı ondan bahsetmek istiyorum karaincir plajı hem uzun hem de bir hayli geniş bir plaj. çeşitli işletmelerin şezlong ve şemsiye hizmeti verdiği, ayrıca halkın kendi şemsiyesini alıp gidebildiği harika bir yer.

0

bodrumdaki koylar
iassos
camel beach
mazı
aspat köyü
günbatımı plajı
fener plajı
bağla koyu
karaada
adaboğazı ama en meşhur olanlar bunlar ve en güzelleridir

0

bodurumda bulunan koylar:
lassos, mazı, camel beach, aspat koyu,
gün batımı pilajı, bağla koyu, fener blajı, karaadadır.

0

sırızlar kotanıs marsal eres eski kupa adıbayat yeşilsat egtineyt

0

ada boğazı koyu,akvaryum koyu,kara incir aspat küçük akvaryum koyu,ortakent yahşi,akyarlar,yalı çiftlik koyu,kargıcak koyu,gündoğan küçükbük koyu,göltürkbükü cennet koyu,hattat palmiye koyu,mazı koyu.kisebükü koyu,orak adası.bağla aspat,kargıcak,peksimet,çakıl yalı koyu,ince yalı hurma sahili,4.yalı geren koyu.torba,bardakçı koyu eskiçesme koyu.bütün koylar doğal güzellik olarak kıyaslanamayacak kadar güzel..

0

fener
karaada
aspat koyu
bildiğim koylar bunlar

0

mazi koyu akvaryum koyu cennet koyu akbabalar koyu guvercinlik

0

bodrumdaki koylar
karaada
bağla koyu
aspat koyu
fener plaji
ada bogazi

0

bodrumda cennet cehennem ve diger butun koyları onerilerimdir cunku bodrum aşkin şehri gonul şehridir gönlü güzel olan insanların gönül sevgisi harikulade bir şey.