0

bence açık renk olmalıdır bu sayede ferah bir ortam elde edebiliriz eşyalar oldukça minimal düzeyde olmalıdır ıslak bir ortam olduğu için ahşah eşyalar kullanılmamalıdır

0

banyo dekorasyonu kişiden kişiye değişir yani bazı insanlar renkli dekorasyonlar ve duvar boyaları seçerken bazı insanlar sadece olmasından yanalardır. ben genelde saat olmasından yanayım. eğer renkli olmasını istersem de pembe renkte bir banyo dekorasyonu hazırlardım kendime ..sadelikten kastım suçu siyah beyaz yada siyah krem olarak dekorasyon yapabilirdim kendime ve fayansların rengi ile kullandığım ürünlerin malzemeleri rengi de onlarla uyumlu olmalıdır. bence banyo için her zaman sade renkler daha güzel durur. farklı renkler kullanıldığında sanki çocuk banyosu gibi gözükmüş olabilir.

0

banyo dekorasyonu olarak havlular sepetler sabunlar ve küçük objeler kullanabiliriz canlı renkler tercih etmeliyiz çok büyük objeler kullanmamalıyız

0

banuo dekarasyonu kişinin zevkinden isteğine bağlı olarak değişebilir tabiki
ama örnek verirsek
mesela duşakabinin içine şampuanları duş jellerini koyabilfeğimiz güzel bir raf asabiliriz kokulu taşlar koyabiliriz mum da koyabiliriz görüntü amacıyla hem kokulu güzel dursun diye
pas paslar olarak kahve rengi ve beji kullanabiliriz güzel bir uyum olabilir yuvarlak banyo pas pasları
ardından lavaboya geçersek sabunluklarımızda bej renginde olabilir lavabo dolablarına bi kaç mum koyabiliriz
çamaşır makinasını dolap içine koyabilir veya bir köşeye de koyabilirsiniz banyonun genişse bi köşeye oturak gibi sandık koyabilirsiniz içine havlularını zı koyabilirsiniz isteğe ve zevke göre değişiklik gösterebilir tabi ki.

0

banyo dekorasyonlarında kişiden kişiye tercih değişebilir kimi açık renk ister kimi koyu renk ister kimi kapalı renk ister ama genellikle banyoda açık renk tercih edilir banyoda duvar fayanslarının beyaz olması çiçekli olması daha iyidir yerlerde krem rengi olabilir

0

banyo dekorasyonu bence daha çok açık renkte olmalıdır çünkü zaten insan banyoya girdiğinde böyle bir için sıkılır bunalır. o yüzden ortamın ferah olması oldukça önemlidir bu konuda. duvarlar yani fayanslar krem ve aralarında hafif kahverengi dekor olmalıdır. banyoda kullanılacak malzemenin bir diğer önemli noktası da sağlam ve suya dayanıklı ürünler olmasıdır.

1

banyo dekorasyonu zevke göre kişiden kişiye farklılık gösterir. bana göre fayansların açık gök mavi olması tercihimdir. zevklerin farklı olmasının sonucudur ki bir nalbura git fayans modelleri sor sana en az elli çeşit alternatif sunar. ve de her birinin ayrı ayrı müşterisi vardır. ama mütaitlerin veya tokinin yaptığı sitelerde böyle bir tercih hakkın olmaz. çünkü bütün daireler tek tip renkte yapılır.

0

banyoda olabildiğince açık renkleri tavsiye ederim atıyorum siyah tonları ya da koyu renkli fayanslar beğendiniz diyelim her seferinde su lekeleri sizin gözünüze çarpacaktır her banyo yaptığınızda etrafınızdaki su lekelerini temizlemekle uğraşırsınız eğer birde ailenin diğer bireyleri her banyodan sonra kendisi temizlemiyorsa birde onların su lekelerini temizleyeceksiniz düşünün anne baba çocuklar yani bütün iş anneye kaldı 4 kere fayans silmekle temizlemekle zaman harcarsınız zaten evin temizliği bitmiyor bide banyo çıkıyor başınıza bide fayansları kendinden hafif desenli alırsanız o da lekeleri hapsedebilir belli etmez bazı kusurları

0

banyonun duvarları krem veya bej renginde olmalı en az 8 metrekare olmalı fayansların içine iyi bir derz çekilmeli jakuzi olmalı ayrı bir küvet ayrı bir duşa kabin olmalı sex çantası bulunmalı koyacağınız şampuan sabun için bir askılı sepet bulunmalı tuvalet ile banyo aynı yerde asla bulunmamalı bu yüzden size bayağı geniş bir banyo olmalıdır

0

bana göre banyo sade olmalı çünkü çok fazla gireni çıkanı olmuyor gereksiz şeylerin de dolması na gerek yok

0

bence banyo bi kere geniş ve ferah olmalıdır. yerlerde kesinlikle halı bulunmalıdır. ve mobilya olmazsa olmazı. geniş ferah bir duşakabin olmalıdır. ben beyaz ve gold renkleri tercih ederdim. beyaz fayanslar ara ara goldlarda süslenmiş olabilir. mobilyalarda beyaz olmalı. en karşı olduğum şey ise banyoda asla klozet olmamlıdır. sonuçta duşta uzun süre harcanabiliyor ve klozeti kullanmak zamanla banyoya bi koku sinmesini sağlar.

0

banyo dekarasyonu öncelikle dusakabin olmalı şarttır bu bence dusakabin olmazsa banyo heryeri islaniyo ve heryer su lekesi kalıyor sonra da temizlemesi saatler sürüyor bunu ama dusa kabin olsa banyo da geri kalanyer islanmaz leke tutmaz banyoda kimi insanlar çamaşır makinasi koyuyor bence yanlış bir davranış su olan ortamda elektrikli alet bulunmamalı çok yanlış en ufak bi eleektrik kaçağı ölümle sonuclana bilir bi diğeri yerler kaygan olmamalı banyoda fayans ve karo seçimi önemli yeni ortaya çıkan 3 d zemin uygulaması var biz yaptırdık kesinlikle kayganligi önlüyor bi diğeri banyo yaparken sıcak suda buharlasma çok oluyor buhardan göz gözü görmüyor buhar daha sonraları banyoda bulunan hilton lavbo ve banyo dolaplarındolapların nemlendirip curumesine ve demir bas malzemelerin paslanmasina neden oluyor mutlaka havalandırma olması lazim banyolarda ve yaşlı engelli hasta olanlar için duvara tutuna bilmeleri için tutacak yerler yapilmali dusmemeleri icin biz yaptirdik babanem icin banyoda tutunuyor ve cok hosuna giti gayet memnun banyo geniş ve kulanisli olmalı

0

banyo rahat ortam olmalı önce.insan rahat hareket edebilmeli.kucuk olmamalı iki kişi rahatlıkla duş alabılmeli yoksa olmaz .temiz ve duz zemın olmalı yaralanmalara karşi önlemde olmalı banyoda kayıp duşup kafayı vurmamak için ölümle sonuçlanan banyo kazaları vardır ondan dolayı dikkat edilmeli ve yanliş yapılmalıdır.su ilik olmalıdır .insan duşa vucudunun kirini atmaya girer ondan dolayı sabun sampuanlar olmalı yoksa mazemeler eksık oldugundan tam verımlı duş olmaz.

0

banyo dekorunda kesinlikle ebatına göre olmalıdır. büyük ebatta ise kesinlikle açık renkler ve fazla basık boğuk olmıyuyacak şekilde elimizden geldiğince az eşya ile alanı büyük tutarak olmalıdır. yerde ufak bir paspas olmalı ve şık modern insanların midesini bulandırmak yerine oraya girmeye teşvik edecek keyifli duşlara alabilceğimiz bir yer olmalıdır çünkü temizlik önemlidir. bu yüzden temel renk beyaz ve açık mavi olmalı loş bir ışıklandırma olmalıdır. kesinlikle küvet yada jakuzi tercih edilmelidir.

0

banyo dekorasyonu nasıl olmadılıdır çok güzel bir soru, hangi renkleri kullanmayız kendimce cevaplayayım. öncelikle benim için banyo dekorasyonu gerçekten en az salon mutfak kadar önemlidir çünkü benim gibi banyoya girip çıkmak bilmeyen veya temizliğe bakıma önem veren birisiyseniz haliyle bu vakit geçirdiğiniz alanın da en güzel şekilde dekore edilmesi ve size en hoş gelen renklerle donatılmasını istersiniz. dekorasyon konusu yıllardır konuşulan şöyle olsun böyle olsun denen bunun hakkında dergiler olan hatta televizyonlarda programları olacak kadar öneme binmiş bir konudur. bunlara gerçekten hiç gerek yok . size nasıl hoş gelecekse sizin kafanızda nasıl bir canlandırma varsa en güzel dekorasyon odur. kimisi vardır siyah sever kimisi vardır beyaz tonlarına daha iç açıcı tonlara yönelir. benim dekorasyonum da elimde ki imkanları en üst seviye de kullanıp olabildiğince sade ama bir o kadar içeri girince vaov denilecek cinsten bir banyo var. bu banyo da duvara sabit yukarıdan spot ışığı olan bir ve bulunduğu duvarı komple kaplayan bir tuvalet musluğu, dolap ( kafanızda canlansın diye böyle yazıyorum ) var. çamaşır makinesi duvara sıfır ve yerler komple fayans kaplama. tatlı bir jakuzi ama öyle şaşalı değil dediğim gibi tatlı hoş bir jakuzi ile duvarlar gene komple siyah tonunda kaplama. ben banyo' da siyah renkten yanayım ama bu siyahın bazı tonları oluyor öyle algınız da olan iç karartıcı renklerden değil. dediğim gibi dekorasyon olayı tamamen kişinin kendi isteği ve özgürlüğüne kalmış renk olayı ise tamamen zevkine bağlı olmalı. bu konularda olabildiğince özgün olun standart dışı olun ve yaratıcılığınızı kullanın.

0

bence kesinlikle beyaz olmalı hem daha ferah ve iç acıcı hem daha şık görünüyor.

0

aslında bu gibi konularda herkezin kendi zevki önemlidir. ama yinede herşeyin bi yapılma stili vardır. banyo dekarosyonu şu şekil olabilir. öncelikle banyo kapısının dekarasyonu yapılmalıdır. ve buda kapının üzerine ufak ve güzel görünümlü bir havlu atarak olabilir. kapının ön tarafına da güzel bir yazı yazdığımız zaman bu iş olur banyo bölümü en önemli bölümdür. ve orasını da şu sekilde yapabiliriz. önce güzel döşemelik fayanslar seçmeniz lazımdır. ve ardından gösterişli bir ayna hemen onun sağ tarafına güzel bir havlu ve banyonun olduğu bölüme güzel kokulu bir parfüm alındıktan sonra az kalır. ve son olarak da banyonun bulunduğu bölüme diş fırçası seti ve kutusu konur. şampuanlar için farklı yerler ayarlanmalıdır. ve en önemlisi bir adet gösterişli bir halı almaktır. bu işler bittikten sonra artık dekarasyon bitmiş olur.

0

hamam mimarisi kullandim kendi banyomda gri krem ve kahve tas tonlari ve cok hos oldu

0

banyoda dinlendirici açık renkleri severkm ben.rahatlatıp genişlik verebilir banyomuza
mesela;beyaz veya krem rengi dolaplar ,suya dayanıklı duvar kağıtları,yerleri suya dayanıklı açık renkli ahşapla kaplatabilriz.beyaz havlular kullanabiliriz.açık gri renkler de güzel olabilir banyolarda.şimdi seçenek çok zaten.zevkimize en uygun olan renklerle banyomuzu güzelleştirme zamanı.

0

banyo içerisindeki renklerin yaz mevsimi boyunca pek sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum.lakin kış mevsiminde havalar soğur ve banyoya bile girmek istemeyiz.koyu renkler de bildiğimiz üzere güneş ışınlarını çeker ve o bölgede belli bir sıcaklık oluşturur.bu nedenle benim tercihim;siyah kahverengi gibi olan koyu renkler dışında kalan,diğer koyu renklerden olacaktır.örneğin orta bir koyulukta;canlı ve hareketli olan turuncu duvarlarınızda renk alabilir.dediğim gibi çok koyu olursa içiniz daralacaktır.o nedenle renk seçimlerinizde aşırı koyuluğa kaçmamanızı tavsiye ederim.