0

hepsiburada farmasi trendyol sefamerve defacto

0

en güvenilir onilne alışveriş siteleri trendyol, morhipo, n11 , hepsiburada, gittigidiyor , h&m , zara, pull and bear, ipekyol, twist

1

ben 4 5 kere internet üzerinden alışveriş yapmıştım.yaptığım site n11 sitesidir.siteden aldığım 3 ürünü beğenmedim ya da bazı sorunlar çıktı ondan dolayı iade yapmıştım.iadelerimin hepsi onaylı başarılı geçti.hiç bir sıkıntı çekmedim para iadesi felanda gayet mutlu bir şekilde ödemelerimi felan her şeyimi aldım.bu yüzden bu siteyi tavsiye ederim.

2

kesinlikle en güvenlisi ve tüketicinin yanında olan gitti gidiyor com'dur. almak istediğiniz ürünün bir çok satıcıdan araştırarak tercih edebiliyorsunuz. ücretsiz kargo ile.. ve de ürün size geldiğinde ürünü aldıktan sonra siteden siz onay vermedikçe site satıcıya ürünün bedelini vermiyor. iade sürecinde kolaylıklar var. kargo parası vermiyorsunuz. benim tek adresimdir. hepsi burada idi eskiden.. ama onların güvenlik zafiyetlerini yakaladığım için onlardan vazgeçtim.

1

trendyol hepsiburada morhopi benim kullandıklarım ve çokta kullanışlı ve güvenli

1

sana önerim n11.com beğenmediğin ürünleri anında para iadesi uyguluyorlar.

1

trendyol
n11
gittigidiyor
carpebutik

1

tesettürlülere moda selvim, moda merve, merve sefa, moda sena çok uygundur hem fiyat hem şıklık

1

benim çeşitli kategoriler üzerine tercih ettiğim çeşitli siteler mevcut bunları kategorisine göre sınıflandırıcam.

ayakkabı: instreet
giysi: trendyol
bilgisayar parçası vb: vatan,n11,sahibinden
ev araba: sahibinden
çeşitli ev eşyaları: n11,gittigidiyor,letgo
elektronik bilgisayar telefon: gittigidiyor,letgo,sahibinden,vatan,teknosa

2

kesinlikle benim için en güvenilir alışveriş sitesi ücretsiz kargo seçeneği ve aradığınız her şeyi bulabilme imkanını verdiği için gitti gidiyor. com' dur. tüketiciyi koruyan bir sistemi vardır. ürün elinize geçip siz siteden onay vermedikçe satıcıya 2 gün parayı vermez. bu sürede siz tüketici yasası gereği ürün hakkında tasarrufta bulunabilirsiniz. o kadar güvenip oradan her şeyimi alıyorum ki kazananlar kulübü üyesi de oldum.

2

amazon ve keyfi işin ehli olmuşlar bu konuda ve baya sağlam alışveriş yapılıyor orada.

1

hepsiburada.com ve trdyol dan defalarca alişveriş yaptim herhangi bir sorun yaşamadim. elbette ki bunlar gibi güvenilir birçok site daha vardir, fakat ben alişveriş yapmadim.

1

güvenilir alışveriş konusunda ülkemizde kendini kanıtlamış bir hayli site mevcut.ilk aklıma gelen hepsiburada oldu.defalarca alışveriş yaptım ve herhangi bir sorun yaşamadım. teknosa,vatanbilgisayar,n11,gittigidiyor gibi teknoloji sitelerinden de elektronik eşyaları alabilirsiniz. teknosa'dan lg marka tv aldım ve gelip gayet servisle kurulum yapıldı. trendyol'dan kıyafet ayakkabı ve kişisel bakım ürünlerini tedarik ettim.kargo süreci dahil herşey başarılı buldum.bunların dışında modanisa,getir ve letgo gibi sitelerde kendi alanlarında başarılı sitelerdendir.epttavm ve migrossanal gibi sitelerde ev alışverişleri konusunda gayet takdir edilecek performans gösteriyorlar.

1

hepsi burada, modanisa, gitti gidiyor, sefa eve, teknosa

1

hepsiburada.com, gitti gidiyor.com, n11.com ve trendyol bu siteler her zaman online

1

trendyol ,hepsiburada,letgo,n11,aliexpress

1

trendyol, n11, hepsiburada, gittigidiyor

0

trendyol markaların kendi orijinal siteleri uygundur

0

ben alışverişlerimi n11 den yapıyorum. hiç bir sıkıntı yaşamadım. ama bildiklerim arasında trendyol,hepsi burada.com,morhipo gibi siteler de var fakat denemedim.

0

gittigidiyor,hepsi burada, ptt avm,n11