0

hayatta bir sürü nefret ettiğim şeyler vardır yani size en başından sonuna doğru sayma başlayabilirim şimdi mesela ben 17 yaşındayım ehliyetim yok babamdan arabayı falan alıyorum her neyse arabayı alıyorum güzel güzel geziyorum geliyorum kapıy bırakıyorum her şey çok güzel hiçbir problem yok babam birden diyor işte kaç kilometre gezdin işte neden o kadar gezmeye falan filan yani arabayı alıyorsun da gidiyorsun gidiyorsun ondan sonra babam geliyor bana laf yapıyor beni sinir oluyorum ben hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri budur ben de şimdi iki haftadır arabaya falan binmiyorum. ve sonra böyle davranacağım yani bana soğuk davranacağım biraz tepki verdi mi anlasın artık kızmasın bana arabayı aldığımda.

0

hayatta en çok kendini beğenmiş bencil insanları sevmiyorum. bu tarz insanlar kendinden başka kimseyi düşünmüyor sürekli dünya onlar için varmış gibi davranıyorlar. sadece ''ben'' duygusu ile yaşıyorlar. tabi ki yalanı da ihaneti de sevmiyorum ama insanlar zaten bencil olmazsa sadece kendilerini düşünmeseler diğer duygulara da gerek kalmıyor. bencil olmayan biri zaten ihanet etmek de istemez ki. bence insanlar davranışlarının farkında olmalıdır.

0

aldatılmak yalan söylemek. sebebi tabiki insanı aptal yerine koymak.

0

hayatt en çok nefret ettipim şey parasızlık ve okul bu iki şey beni çok yoruyor ve üzülmemi sağlıyor tam neşemi buluyorum okul var okula gidiyorum öğle arasında yemek yiyeceğim arkadaşlar ile param yok para kazanmak için şu an bu sitede uğraş veriyorum bu iki şey benim nefret ettiğim

0

hayatta en nefret ettiğim şey şu teyzelerin ön yargılı olamaları, bol bol dedikodu yapmaları,hiç işleri güçleri yok sanırım. allah denk getirmesin böyle insanları bize.

0

kendini iyi gibi gösterip aslında kötü niyetli karaktersiz insanlardan nefret ederim.

0

öncelikle selamünaleyküm hayatta en çok nefret ettiğim için sormuştunuz hayatını hayatta en çok nefret ettiğim şey zam her şeyi yapılan zam aslında nefret ettim sadece bir şey yoktur aslında çok şey vardır ama şimdi sizin birkaçını sayım arkadaşlar önce de her şeye zam yapıyorlar zam zam zam nereye kadar bilmiyorum benzine zam doğalgaza zam otogaza zam mazota zam ya buraya bunlar artık bir dur demek lazım ve bu akşam benzin ve mazota 25 kuruş indirim gelecekmiş vallahi gelecek.ondan sonra mesela fenerbahçe'den nefretle başladım artık bir fenerbahçe'nin en sevmediğim şey fenerbahçe bundan sonra ali koç geldi hiçbir şey olmadı aziz yıldırım daha iyiydi ali koç yeni teknik heyeti kurdu ekip kurdu.yani şu an fenerbahçe'nin hali çok vahim bir fenerbahçe ligin ilk yarısını 17 sırada bitiremez abi ya ben çok üzülüyorum bu yüzden artık fenerbahçe'de sevmemeye başladım e bir tane arkadaşım var benim hüseyin diye onu hiç sevmiyorumhüseyin tam bir para köpekleri arkadaşımız zaten biraz domuza benziyor ya kimse sevmiyor ona aslında da işte yanımızda takılıyor falan ama yapacak bir şey yok olsun yine bağrımıza basıyoruz çocuğuna çıktığını falan kapatıyoruz elimizden geldiğince yardım etmeye falan çalışıyoruz yapacak bir şey yok iyi akşamlar.

0

benimde nefret ettiğim insanlar var birkactane bencil kendilerini düşünen sadece hayatımda var böyle birkackisi nefret ediyorum kendilerinden

0

en çok nefret ettiğim dengesiz cahil insanlardır ve bilmediği bir şeyi bilmiş gibi anlatmaları beni deli eder sonra tecavüz haberlerinden nefret ederim karşıma geldiği zaman iğrenirim kusasım gelie ki bunu yapanlar karşıma geçse acımadan öldürürüm havanın kapalo olmasını sevmem içime kapanırım en nefret ettiğim şeydir içime kapanıklığı sevmem hava bundan dolayı beni çok etkiler

0

hayatta belki sevmediğim çok şey var ama nefret ettiğiniz diyince ilk aklıma pitbull cinsi köpekler geldi şu anda gerçekten elimde olsa tüm pitbulları kısrlaştırıp nesillerine son veririm benimki ciddden nefret ben zamanında köpek beslememe ve köpekleri sevmeme rağmen pitbull cinsi köpeklerden nefret ediyorum çünkü pitbulların doğasında saldırganlık ve öldürmek var öyle bir cins bunlar mesela köpeklerin doğasında sadık olmak vardır ama pitbull bence köpek literatüründen bile kaldırılmalı zaten köpekten sayılmazlar eski haberleri araştırsanız bana hak verebilirsiniz durup duruken ya da sinirilenip sahibine saldıran pitbull lar var durup duruken çocuklara saldıran pitbullar şu anda birçok ülkede beslenmesi ve sokakta dolaştırılması mahkeme kararıyla yasaklanan pitbull ama malesef ülkemizde beslenmesi serbest bu cinslerin zaten benim gözümde köpek değil pitbull bildiğin saldırgan vahşi hayvan ayılara bile sirkte eğitim veriliyor ama pitbull öyle rezil bir cins ki eğitim alsa bile en yakınına saldırabilir ve çenesi çok kuvvetli olduğundan ciddi zararlar verebilir

0

hayatta bir çok nefret ettiğim şey var. mesela; yemek yerken ağız şapırdatması, insan içinde birinin rezil edilmesi, daha sonra insanların duyarsız davranması.. ama en nefret ettiğim şey yalan söylenmesi. yani yalan söyleyen insanın elbetteki söylediği yalan ortaya çıkacak kötüyse de iyi ise de doğruyu söyle alnının akıyla dimdik yürü yani kardeşim yalan söylemek nedir ya.. en nefret ettiğim şey bu hayatta yalan söylemek arkadaşlar çünkü eninde sonunda çıkıyor. yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış ya da 40 gün sürermiş 41. günde ortaya çıkarmış..

0

uyurken uyandırılmaktan nefret ederim çok sinirli oluyorum o an herşey yapabilirim.

0

herkesin nefret ettiği bir çok davranış vardır.benim de nefret ettiğim davranış bir insanın yere tükürmesi.gerçekten hiç hoş bir durum değil.görgüsüzlük olarak görüyorum şahsen.

0

ençok haksizliga karşı nefret ederim birilerine haksızlık yapılmasını asla sevmem yalanı sevmem.birine değer verince aynı şekilde onunda bana değer vermesini ve benimle ilgilenmesini isterim.birine mesaj yazdığımda anında cevap vermesini isterim çünkü bende anında cevap veririm bide mesaj yazdığımda watsaba girdiğini görüp cevap vermezse onada sinir olurum eğer girerse van cevap vermek zorunda yada benimle konuşurken televizyon izleyen yada başka şeyle uğraşıp cevap vermeyenden de sinir olurum. bide kendini beğenen kibirli insanlardan nefret ederim nedir bu bu sizdeki dünyayı ben yarattım havaları.

0

hayatta en nefret ettiğim bir çok şey var bunların en başında benim suyu içtim bardakla başkasının su içmesi yediğim yemeğin başkasının kaşık sokması gibi bir sürü şey sayabilirim bunlardan çok nefret ediyorum çünkü bunlar çok tiksindirici geliyor bana bir başka tiksindirici gelen nefret ettiğim şey de yediğim yemeğe sinek konması çok fazla tiksindirici bir şey bence her yerim ekmeği ya da başka bir yemeğe sinek konarsa asla elimi dahi sürmem yiyemem midem kaldırmaz çok pis geliyor bana bir başka nefret ettiğim şey ise futbol oynarken çalım yemek çünkü çok zoruma gider

0

çıkar üzerine kurulan arkadaşlıklardan nefret ediyorum.insanın önce kendisine saygısı olması gerektiğini düşünüyorum çünkü.

0

birincisi:whatsaptan mesaj atmissam ve buda bunu gorupte bana cevap yazmadiysa bundan nefret ederim cunku:ben oyle yapmiyorsam eger onlarda yapmicak.ikincisi:ise yalan soyleyen insanlardan nefret ederim durust olsalar nolcakki niye yalan soyluyorsunki.

0

hayatta en nefret ettigim sey benim basarisiz olmamdir.bu hangi konuda olursa olsun beni uzer ve nefretimi kazanir.
bu yuzden ask ticaret arkadaslik gibi konularda basarili olmaya ozen gosterir elimden geleni yaparim.

0

hayatta en çok nefret ettiğim şey sözümü kesinleştir ben bir şey söylerken başkası eğer sözüm kesiyoruz aşırı şekilde sinir olurum ve nefret ederim bu kişi da o yüzden sesinin kesilmesi yani sözünün kesilmesi orucu beni sinir eder ve nefret ederim.

0

somurtkan şirin gibiyim neredeyse her şey'den nefret ediyorum. (sevdiğim seyler de yok değil tabi) ama en başta yalandan ve yalancıdan nefret ederim. bunların dışında yere tükürülmesinden bir adım ötede çöp kovası varken yere çöp atılmasından, hayvanlara eziyet edilmesinden, kadınlara hakaret edilmesinden, trafikte kırmızı ve sarı ışıkta korna çalınmasından, yolda kadınlara laf atılmasından, metrodan inmeye çalışırken ısrarla binilmeye çalışılmasından, tanımadığım insanların bana ilk tanışınca nerelisin diye sormasından, yürüyen merdivende sol tarafta beklenmesinden, ağaç diplerine hayvanlar için koyduğum yemek kaplarının hayvanlar yemeden çöpe atılmasından, insanların her şeyi merak edip sormasından, insanların her konuda önyargılı olmasından, sokakta düğün yapıp gecenin körüne kadar beynimizin şişirilmesinden, birinin verdiği sözde durmamasından, ekilmekten, sokakta hiç annesi, ablası ya da kadın tanıdığı yokmuşçasına her kelimenin başında sonunda kadınların küfürlere alet edilmesinden, bencillikten, duyarsızlıktan, umursamazlıktan sevmediğim insanların aniden misafirliğe gelmesinden, toplum içinde konulan kuralların uygulanmamasından, adaletsizlikten, cahillikten ve ısrarla cahil kalmaya çalışandan, hep hata yaptığı halde burnunun dikine gidip tavsiye kabul etmeyen insanlardan nefret ederim. bunlar hatırladıklarım bir de birilerinin eşyalarımı beğenip kendilerine vermemi istemesinden nefret ederim. sorsunlar nereden aldığımi gidip alsınlar ben öyle yapıyorum.