0

kutsal kitabımız kuran-ı kerim benim düşünceme göre tabiki matematiksel şifreler ve daha bir çok yönden sifreler barındırıyor.

0

kutsal kitabımız kuranı kerim gizli matematiksel şifreler barındırıyor olabilir. bunu bir örnek verirsek mesela kuranı kerim'de günlerden 365 kez bahsedilmektedir.

0

kuran_i kerim matematiksel sifreler iceriyor tabiki 7 rakaminin bir gizemi var dunya 7 katmandan olusur.cennet ve cehennemde 7 katmandan olusur ve buna benzer bir cok seyler yazar kuran da mutlaka bagdastirici birseyler vardir

0

matematiksel şifreler barındırdığı yönünde fikir belirtenler olmuştur örnek vernek gerekirse edip yüksel'e ait olan kur'an da ki on dokuz mucizesi

0

öncelikle merhaba kuran-i kerimde şifre olduğunu duymadım. bence matematiğin kuran-i kerim ile uzaktan yakından alakası yok. cevabım: kuran-i kerim gizli matematiksel şifreler barındırmıyor.

0

bence kuran matematik ile alakası yok. dini açıdan ele alırsak kuran tevrat incil ortak metinlere dayalıdır size önerim bu konuda sumerolog muazzez ilmiye çığa ait kuran incil ve tevratin sumerdeki kökeni isimli kitabı okumanız aydinlanirsiniz

0

evet barındırıyor. zaten bi çok din adamı bu konu hakkında yorumlar yapmıstır. gizli şifreler de mevcuttur.

0

kuranı kerim gizli ve açık şifre barındıran bir kitap değildir ,hatta içinde ki bir ayette biz size ap açık bir kitap indirmedikmi diye bir ayet vardır,bu ayet,nahl suresi nin 89 'ayetidir .

0

aslinda o kadar da şifreli depil.
akli başinda herkes bunu çözer örnek.
deccal için her evde bulunacak diyor .ben buna internet diyorum ve her evde bulunuyor.
iyiside var kötüsüdüde.
önemli olan sizin bunalri çözme yeteneginzi ben buna hayal gücü diyorum :)

0

içerisinde vardır bence çoğunlukla bariz olarak bazı kelimeler eşit şekilde geçiyor zaten

0

kutsal kitabimiz kurani kerim hic bir zaman matematiksel herhangi birsey barındırmiyor aksi halde daha cok dini konulardan surelerden dualardan peygamberimizin ayetlwrinden okudugu hadislerinden peygamberimizin hayatindan bahseder ama hicbir zaman matematikle ilgili biraey yoktur icinde

0

kesinlikle barındırdığıni düşünüyorum din adamlarının yorumlarıda genelde bu yönde

0

araştırmadım ancak olabilir neden olmasın o kadar kudretli bir kutsal kitapta söz sanatları varsa o da vardır.

0

o kadar araştırmadım lakin barindiriyordur diye dusunuyorum

0

bence barındırıyor bi sürü yerde makale ve biizzt bu konuyla ilgilenen var.

0

bence barindiriyor. bir zamanlar omer celakil diye bir kisi televizyonda cikip bununla ilgili konusuyordu ama soylediklerinin bir kismi inandiriciliktan uzakti. ama bazilari da akil ve mantiga yatan yonlere sahipti.

1

evet ben barındırdığına inanıyorum, bu inancım oldukça kuvvetlidir.

0

kuran-i kerim üzerinden ebced hesapları yapanlar olmus fakat bu ne dercede doğru onu bilemiyorum.peygamber sas bu tarz bi şeyden hiç söz etmemiş o acıdan pek takılmiyoruz bu konulara.

0

kuran-ı kerim de var olan her şey yazmaktadır ve gün yüzüne çıkmamış nice kerametler ve bilğiler vardır

0

yüzlerce sayfalık bir kitap, düzenlerde şifreli rakamlar, yaratıcının mucileri..
kura-ı kerim in en büyük özelliği o zaten.
her bir konusu ve rakamlarının geleceğe dair bir belge, bir olgu oluşturmasıdır.