0

dijital ortamlarda kullanılan elektronik para birimleridir elle tutulur bir yanı yoktur.

0

önce kripto para ne demek bunu söylemek gerekiyor sanırım. internetin bankaya ihtiyaç duymadan ve devletsiz para birimidir.yani dijital bir para birimidir.ilk kripto para bitcoin'dir.kripto paralarda 20 sırada yer almaktadır. kısaltılması trx'tir.toplam token sayısı 100 milyardır.özgürlük içerikli bir eğlence platformudur.kullanıcılar istedikleri verileri özgürce ve bir merkeze ağlı olmadan istediği gibi yayınlayıp depoladığı bir sistemdir.peiwo uygulaması tron uyumlu ilk eğlence uygulaması olabileceği düşünülüyor.

0

kripto para gercekligi belli olmayan ve sirf eğlence için kullanilan bir para bicimi olarak biliyorum ben.

0

merkezi belli olmayan internet üzerinde kazanılan ve harcanılan ya da transferi sağlanan bir para birimi diye biliyorum.bir çok oyunda kazanılan paralar gibi düşünebiliriz.

0

valla bitcoinden başkasını bilmem o toplara da girmem

0

bir zamanlar eğlence parasi olarak kullanılan tron kripto para şuan bitcoin gibi sanal olarak para kazanmaya yönelik kullanılan bir para birimidir

0

ilk önce eğlence parasıydı.kripto para olarak kullanılmaktadır.

0

kripto para ya da diğer bir adıyla trx aslında bir eğlence amacı güdüyordu internet üzerinde sanal para idi ancak bir süre sonra insanlar bundan gerçek kazançlar ve kar elde etmeye başladı insanlar bu da bu sektöre yapılan yatırımın gelişmesine sebep oldu internet üzerinden insanlar kripto para kullanarak dolarlar kazanmaya başladılar . garip bir sistem ben de merak etmiştim zamanında uğraştım ufak bir şeyler kazandım ancak çok küçük miktarlarda .

0

aslında bir eğlence sistemi kurmayı amaçlıyorlarmış. yani araştırdım senin yazdğını da okudum ama böyle şeylere yani teknolojik şeylere pek bir kafam basmıyor diyeyim.

1

tron en basit tanımıyla merkeziyetsiz yeni bir nesil "eğlence " platformu kripto parada dijital bir şekilde kullanılan sanal para yani benm bildiğim böyle yanlışlık bilmiyorum ben kripto parayla hiç ilgilenmiyorm bildiğim bu doğruluk oranını bilemicem kardes.