1

dünyanın neresinde olursan ol konaklamaya kalmaya bir gece geçirmeye ihtiyacın varsa bu uygulama sana yardımcı olacaktır.

1

evinizin bir kısmını yada tamamını kiraya verebileceğiniz. aynı zamanda bir evin bir bölümüni yada tamamını sahibinden yada arabulucuyla kiralayabileceğimiz bir platformdur.

1

tüm dünyada kullanıcısı olan bir ev oda hatta çadır kiralama ya da paylaşma programı.2-3 tane villası olup kiralayan da var.odasındaki koltuğu kiralayan da hatta bak şimdi aklıma geldi karavanını amaterdam da kayığını teknesini kamyonunu eve çevirip kiralayan da.eskiden yoktu ama artık bir vergi ödeme sistemleri de var.ev sahibinden ufak bir komisyon da alıyor bu yüzden.otel rezervasyonu gibi girip bış tarihlere önceden gelip kalanların yorumlarına verdiği yıldızlara deperlendirmelere bakabiliyorsun

1

mesafelerin kısalması ve teknolojinin gelişmesi ile uzal kavramı ortadan kalkmıştır. bunun yerine alıcı ve satıcı arasında bağ kuran taşeron firmalar gelişerek hem alıcı hem de satıcı açısından zaman kaybını önleyici bir uygulama ortaya çıkarmışlardır. bu uygulama ile hazır oteller ve odaların listesi paylaşılmaktadır.

1

airbnb uygulaması, kiralik oda, daire, bungalov istediğiniz türde kalacak yerinizi ayarlıyorsunuz.

1

son dönemde çıkan ukrayna gezimde kullandığım güzel bir uygulamadır.

1

bazı ülkelerde hostelden ucuzdur. başka birisinin evinde konaklarsınız. ev sahibi tabi ki evde değildir bi nevi evi birkaç günlüğüne kiralamaya yarar.

2

dünya gezintisi yapanlar için harika bir uygulama. başka insanların evinde misafir olarak kalıyorsunuz.

0

airban uygulama : evimizde boş oda varsa kiralama , farklı bir şehire gittiniz zamanda ucuza kalabileceginiz bir odaniz oluyor otel gibi yani hiç bir fark yok

1

airbnb evinizde fazladan bir odanızı kısa süreli/uzun süreli konaklayacak konuğunuza kiralayıp gelir elde etmek için kullanılan bir site.

1

airbnb uygulaması insanların tüm dünyada dünyanın her yerinde geçici olarak ucuz olarak ve güvenli olarak kalacak yer bulmasına yardımcı olan bir yazılımdır.bu uygulama ile gittiğiniz dünyanın herhangi bir şehrinde evini veya odasını kiralayan normal vatandaşlarla iletişime geçerek barınma ihtiyacınızı karşılanabilirsiniz.türkiyede kullanımına var ancak kullanan çok az daha çok büyük şehirlerde evini odasını kiralayan kişilere rastlanabiliyor.fakat avrupa ve amerika da özellikle sıkça kullanılan bir uygulama.hem kiralayan için ucuz ve uygun kalma şartlarını hemde kiralayan için evinin boş duran odasından para kazanmasını sağlamış oluyor.tabi bu yöntem çokta güvenli olmayabilir herzaman bence çünkü hiç tanımadığınız birinin evinde kalıyorsunuz.buna benzer uygulamalar var önemli olan kullanıcı yorumlarını okuyup değerlendirmektir.hem sosyallleşmek için hemde barınmak için mükemmle bir uygulama umarım türkiyede e güvenli bir şekilde yaygınlaşır.

1

telefona indiripkullanılan bir uygulamadır. evinin kullanmadığın herhangi bir odasını kiraya verebilir bundan kazanç sağlayabilirsin ama ne kadar güvenilir olduğu tatışmaya açıktır bence

1

dünyanın her yerinde konaklama yeri kiralamak için telefona indirilen uygulamadır.

1

seyahat etmek icin kullanılır ve ev yada oda kiralamak icin kullanılır.

1

seyahet edilen yerde hem ucuza kalmanızı hemde o kültürdeki insanlarla aynı evi paylaştığınız için kültürlerini yakından tanıma fırsatı bulursunuz

1

airbnb uygulaması birinin başkasını evlerinde konaklamasına olanak sağlıyor ancak söz konusu uygulama benim bildiğim türkiye'de yasak.

1

seyahat edilen bölgede ev ortamında konaklama imkanı sağlamaktadır.

1

konaklayacak yer bulmamizda yardımcı olur

1

evin tamamínı ya da bir odasini kiralayabiliyorsun istedigin gibi, istedigin kisiye.

1

otel gibi ev kiralıyorsunuz otelden daha avantajlıdır. yurtdışında bu uygulama daha yaygın olarak kullanılıyor.