0

apple macbook gamer insanlara ziyade daha çok belli bir iş üzerinde çalışan insanlara yöneliktir. örn photoshop-illustrator üzerinde fotoğraf editleyen, video montajlayan üreten, film oluşturan veya müzik programı üzerinde düzenlemeler yapan kısacası içerik üreticilerine yöneliktir.

0

apple macbook genelde şirket ofis çalışanları için uygun bir bilgisayardır neden diye sorarsanız işletim sistemi olsun daha güvenli özellikleri daha yüksek windows gibi bazı açıkları yok ios ve mac her türlü beş adım öndedir her türlü gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz

0

yüksek işlem gücü ve performansa ihtiyacı olanlara,
yüksek performanslı bi ekran kartına ihtiyaç duyanlara,
performans ve taşınabilirliği bir arada olanlara,
resim/video/grafik işleme uygulamalarını yoğun olarak kullananlara,
uygun bir bilgisayardır

0

bu bilgisayar iş adamları ve devamlı seyahat eden kişiler için çok iyi bir seçim olur çünkü bu bilgisayar kolay kolay ağrıza çıkarmaz ve bozulmaz sunum ve dosyaları özenli ve güvenli bir biçimde saklıyor. zaten apple teknoloji konusunda dünyanın en önemli şirketleri arasında gösteriliyor ve genelde telefonları ile göz önünde olan apple bir çok dijital platform sahibidir apple ios işletim sistemli cihazlar üretiyor bu işletim sistemi android göre ne farkı var yada yararlı mı zararlı mı tartışma konusu olabilicek konularıdır. sadece işletim sistemleri değil bir çok şeyleri farklıdır son zamanlarda çentik siz telefon çıkardılar yani yenilikler ile dolu bir şirket apple. bir çok kolaylık sağlıyan bir şeylere de sahip ama bence dünyanın en iyi telefon şirketi bence huwaidir çünkü hem işletim sistemi olarak bir çok yönde güvenilirdir sadece o değil yani güçlü bir telefondur kolay kolay kırılmıyor bu yüzden bence dünyanın en iyi telefon şirketi

0

apple ürünlerinde olan macbook pro daha çok iş hayatını ön plana çıkaran insanların kullanımına sunulmuştur bilgisayardaki kişisel arayüz programları çok başarılı olduğu gibi çeşitli apple ürünleriyle senkronize olarak uyum içinde çalışırlar.apple macbook pro intel ekran kartına sahip olmakla birlikte bünyesinde barındırdığı ssd disk sayesine hızlı bir şekilde açılark veya uykudan uyanarak kullanıcının pc başında açılması beklemek gibi olumsuzluklarla karşılaşmasını engeller sahip olduğu grafik kart sayesinde bazı entegre programları çok hızlı çalıştırabildiği gibi oyun ağırlıklı dosyaları çalıştırmakta başarısız kalmaktadır aslında grafk kartının kötü olmasından kaynaklanmayan bu sorun tamamen windows işletim sistemlerinde .exe uzantılı dosyalar yerine .dmg uzantılı dosyların çalıştırdığından bazı oyunların da .dmg sürümüm yayımlanmadığından bu konuda eksiklikler yaşansa da taşınabilirliği ve şık tasarımı sayesinde kişiselleştirme özelliklerinin tavan yaptığı bu rünleri iş hayatı odaklı kimseler tarafından sıkça kullanılmaktadır.

0

ofis çalışanları bütçesi yüksek olanlar olabilir

0

apple ürünü bilgisayarlar neden alınır hiç anlamış değilim. bence sadece zenginler ve hava atmak isteyenler için uygundur. apple cep telefonlarındaki kısıtlılık ve dosya paylaşımının dosya aktarımının bu kadar engellenmiş olmasına yeni yeni alışmaya başladık. fakat aynı durumu bilgisayarlarda yaşamak insanı boğuyor canını sıkıyor. tüm bu kısıtlılıkların yanında daha stabil bir işletim sistemi ve donanım bulundurması aslında kaliteli bir ürün yapıyor kendisini. ama dediğim gibi gerçekten aradığınız buysa işe yarar. yoksa ne gereği var ki. hali hazırda casper gibi dandik bir marka olmadığı sürece birçok bilgisayar markası da ihtiyaçlarımızı fazlasıyla karşılıyor. belki ince ve şık tasarım peşinde olanların bu yöndeki ihtiyaçlarını karşılama konusunda iyi olabilir. ama bu kadar. daha fazlası değil. gamer bilgisayarları arasında değerlendirecek olursak zaten diğer gamer bilgisayarlarıyla boy ölçüşemez. gerek klavyesi gerek sistemlerinin çok pahalıdan satılması hep negatif özellik apple için. hal böyle olunca küresel pazarda zarar etmeye daha çok devam edicek gibi görünüyor.

0

bilgisayarı hobi için kullananların ve bütçesi yüksek olanların

0

bence bu bilgisayar öncelikli olarak tasarımcılar için ideal sinema televizyon okuyanlar veya bu sektörde çalışanlar veya hobi olarak hiç farketmez photoshop, kurgu, tasarım, video edit vs yapanlar bu bilgisayarda çok rahat edeceklerdir. ayriyetten homeofis çalışanlar vs de olabilir tabii maksat iş rahat yürüsün. ayriyetten oyun konusunda gayet iyi bir performansa sahip olduğunu duymuştum daha önce. tüm bunların yanında oyun oynamayı sevenler vaktinin bir kısmını böyle geçirenler de bu bilgisayarı tercih edebilirler. işe yaramasını da geçersek eğer bence sadece cool ve havalı durduğu için de bu bilgisayarı tercih eden ve gittiği yerlerde yanında taşımaktan çıkartıp kullanmaktan zevk alan bir çok iş adamı, yönetici vs var. ama hakkını yememek lazım gerçekten dış görünüşü çok cool...

0

macbook apple'ın ürettiği bir bilgisayardır. en çok yazılımcıların developerların kullanımına sunduğu ve hızı sayesinde yine yazılımcıların tercih ettiği iş bilgisayarıdır. oyun oynayacağım derseniz sorun çıkartabilir fakat iş için sağlam bir altyapısı vardır.

0

apple macbook pro şık ve ergonomik tasarımlı ve çok kaliteli özelliklere sahip işletim sistemi bir o kadarda kullanıcı dostu ve hack saldırılarına karşı dayanıklı bir sisteme sahiplerdir bu tür bilgisayarlar genellikle video editörleri ve grafik tasarım işleriyle uğraşan profesyönel kişiler tarafından tasarım computeri olarak kullanılır bu adı almasınin asıl nedeni zaten tasarımcılarin macbook dışında diğer işletim sistemlerine alışmamış olmalarıdir ne kadar fahiş fiyata satılsa dahi adamlar parasını her türlü müşterilerden çıkartmış olacaktır bu yüzden bu kişiler bu bilgisayarı kullanan genel kişi kitlesidir.

0

daha çok grafik ve tasarım alanlarında uğraşan insanların tercihidir. birçok özelliğinin yanında retina ekranı tasarım yapanlar için ayrı bir cazibe sunar.

0

iş adamları için lazımdır. grafik tasarımı yapanlar için ideal bir araçtır

0

genellikle iş adamına lazım olur diye biliyorum

0

tasarımcılar ve yazılımcılar gibi işlemci gücü yüksek bilgisayar isteyenler için uygundur.

0

günümüzde çoğu meslek için uygun bir bilgisayardır. sırasıyla meslekleri söyleyeyim.
djler: ses kalitesi ve ses birleştirme özellikleri ile efsane yerlere gelinebilir günümüzdeki bir çok djde macbook kullanıyor. hafızası güçlü olduğu için birçok şarkı zorlanmadan indirilebilir.şarkılar da ve programlarda kasma sorunları az yaşanıyor. içindeki malzemelere bakılması da önemlidir. 240gb ssd vs vs.
yazılımcılar:günümüzde yazılım yapılarak birçok uygulama çıkartılıyor ve bu uygulamalarla milyon dolarlara ulaşabiliyorlar. yazılım için müthiş bir bilgisayar iletkenlik özelliği ile anında iletiyor. sıfır sıkıntı çıkarıyor ve bozulma ihtimali de oldukça düşük
grafik tasarımcılar: fotoshop yapmak için gayet iyi bir bilgisayar programdaki fotoğrafı hd kalitesi ile düzenleyebiliyor.çoğu bilgisayarda yavaş çalışan programlar bu bilgisayarda adeta ışık hızında.
video editerler:sony vegas gibi bir programı mükemmel bir şekilde çalıştılıyor.
kısacası bu bilgisayarı bu canavarı yapan mühendislerin eline sağlık. şimdi biraz özelliklerine gelelim.
macbook pro
ağırlık: 1.37 kg
işlemci:intel core i5
işletim sistemi:macos sierra
bellek hızı:2133 mhz
ram: 8 gb(yükseltilebilir)
bu saydıklarımın hepsi yükseltilebilir. web tasarım, bilgisayar mühendisi,yazılımcı,grafik tasarım,dj ve daha birçoğu için en uygun bilgisayar. mimarları da unutmayalım çizimleri harika çıkarıyor.

0

bilgisayarla bütün işlerini halleden ana gelir kaynağının bilgisayar olan insanlar için uygundur

0

apple ünlü bir marka olabilir fakat şöyle bir şey vardı yani ünlü marka olduğu için fiyatını yüksek koyarlar yaklaşık 15 ila 17 bin lira arasındadır bunun yerine daha güçlü daha iyi bir bilgisayar alınabiliyor mesela emesay oyuncu bilgisayarı 7000 liradan başlayan 40 bin liraya çıkar en ucuz 7 bin lira olmasına rağmen yine de yani bu marka çoğunlukla zenginler için paraları yani parayı gözüne gözüne çarpmak isteyenler için

0

apple mac pro günümüzdjlerini ses kalitesi bakımından yüksek aynı zamanda bir o kadar da kullanışlı olan bilgisayarlardan bir tanesi teknolojik bakımda bu bilgisayarları ilgilendiren alanların genellikle apple şirketi olarak kalite ve performans oranının başta geldiği şirketlerin bir bilgisayar türüdürwindows un normalde bu ses kartını açmayıp ios yazılımının açması dj ler için büyük bir artıdır bu bilgisayarı kullanan dj ler genellikle iş hayatında çok başarılı aynı zamanda yaptığı müzikler de bir o kadar keyif verici ve dinlenmesi hazalcim müzikler üreten insanlardır ayrıyetten türkiye diyeceğilerimizden mahmutoğlan diji art bu u2 bu sürümü kullanmaktadır sizi en iyi şekilde dışarı vurma ve aynı zamanda yaptığı müzikle kaliteli bir biçimde ortaya koydukları performansla bu diyeceklerim işlerinde ne kadar başarılı olduklarını gösterir özellikle geceler şarkısı ezel adlı sanatçının ortaya koyduğu 2018'in hatta 2017'nin en çok tıklanan mi dinlenen şarkılarından bir tanesidir bu şarkının ses kayıt ortamı diğer bilgisayarlara göre yeterli olmadığı için apple'ınmac pro'nun ne kadar kaliteli bir iş yaptığını bazı diyeceklerim şarkılarına girip anlamak mümkün ve olanaklıdır eğer bu işle uğraşıyorsanız bir dijieseniz ya da ya da müzik işiyle uğraşan çok başarılı bir sanatçı olmak istiyorsanız bu bilgisayarı tercih etmeniz ve bu bilgisayarı kullanmanız ayrıyetten bu bilgisayarın faydalarından yararlanmanızı tavsiye ederim bu bilgisayarla ilgili açıklamamı 2015'teki makalemde gerçekleştirmiştim üniversitede okuduğum bölüm bu bilgisayarla alakalı olmakla birlikte pek çok kişinin tercih ettiği bu bilgisayar günümüzde adeta bir altın değerindedir ayrıyetten müzik işiyle uğraşmayıp da bu tarz zevkleri ve renkleri olan insanlar da bu bilgisayarı tercih etmeli oyun oynaması bir o kadar kullanışlı ve hiç kasmıyorum bilgisayarda çok değerli ve çok güzel vakit ve zaman harcamanız olanaklıdır şimdilik söyleyeceklerim bu kadar yer almak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey en yakın bir apple mağazasına gidip hemen apple mac proyu sipariş vermektir 18 milyardır biraz maliyetli haha haha ama buna değer mi derseniz bence fiyat performanstısından diyebilecek bir üründür herkese senlikler dilerim inşallah bir gün sizin de apple mac pro almanızı dilerim hoşçakalın sağlıcakla kalın

0

macbook pro'yla senelerce tecrübem oldu. amatör-profesyonel filmciler ve müzisyenler için, bir de grafik tasarım için ideal olduğu söyleniyor.