0

kolanyanın çözücü özeliği mevcuttur. bu bakımdan eğer tükenmez kalem lekesi üzerine kolanyanın dökülürse bir süre sonra leke çözülür . ardından sıcak su ile yıkanır . benim görüşüm bu şekilde.

0

normal sartlarda tukenmez kalem lekesi tiner kolonya ile cikar.ama ben gecen cocugun koltugu cizmesinden dolayi arabadan aldigim cay bardagi kadar benzinle cikarmistim.tertemiz olmustu.tavsiye ederim.

0

tükenmez kalem lekesi benim bildiğim kadarıyla çıkmıyor ama çoğu kişi diş macunuyla çıkcağını söyliyor o yüzden diş macunuyla çıkar diyorum bende.

0

tükenmez kalem lekesi genel temizleyici ersa ile çıktı.tuz ile çıkaranlar var. değişik deterjanları karıştırıp çıkaran var.bana göre en iyisi genel temizlik ilacı ile tükenmez kalem lekesi çıkarmak olur.

0

diş macunu ile iyicene lekeye sürüp ovaladıktan sonra bi ıslak bez yardımıyla temizleyiniz.

0

tükenmez kalem lekesi genelde tinerle çıkarılır limonla da çıkarılabilir bunların yanı sıra benzin ve mazot da kullanılabilir.

0

silecen durmadan silecen canın cıkana kadar sileceksin başka yolu yok ustadım :)):):):))

0

çamaşır suyunda bekletilerek tükenmez kalem lekesi çıkarılabilir

0

tukenmez kalem lekesi cikiyormuymus be benim haberim yok inan ki ama benim annem bisey oldu mu makinaya atiyor cok cok ondan sonra bidaha atiyor falan hersey degisik ya giyme onu bosver baska giy

0

tükenmez kalem hem yetişkinlerin hem çocukların kullandığında yanlışlıkla duvarlara,koltuğa,gömleğe,pantolona vs.leke olur.bu lekeyi çıkarmak hiç kolay değildir geçirmek için birçok yöntem uygulanır.bunlardan ilki saç spreyi sıkıp ovalamaktır.çamaşır suyu da ayrıca döküldüğünde geçirir.başka yöntemlerde vardır ama benim uyguladığım yöntemler bunlardı.

0

çamaşır makinesinde yıkanırsa çıkar.:d bu kolay bi yol.

0

camasir yuyanla yumali sonra bence limonsuyu yumaq lazim

0

hemen suya yatırılıp bulaşık deterjanı ile çitilenirse kolaça çıkar, diğer yöntem çamaşır suyu, bir diğer yöntem ise kolonya denemiştim bunu çıkardı

0

tükenmez kalemin leksei cikması tukenmez kalem daha baskın ve kuru olduğundan suya aniden bastırilirsa boyasi akar bundan dolayı önce 1 gün boyunca bunu
suyun icinde kalması
gerekmektediraksine
yoksa boyası dagılmaz icinde kalir ve iz birakir
bir diğer yontem
tuzlu su icinde birakmak
bu su o lekeyi ceker
mıknatıs etkisi
ile daha iyi cikabilir
daha sonra camasır makinasina durulamaya atabilir
durulama daha cabuk cıkmasını sağlar daha etkilidir
camasır suyuda olabilir
kimyasal etkilesımi
kazagın derinlemesine iner ve lekeleri kendine
dogru ceker

0

çamaşır makinesinde yıkanırsa leke'nin yok olabileceğini düşünüyorum. ancak emin değilim

0

çamaşır suyuyla falan yıkamak gerekir yoksa kolay kolay geçmez

0

tükenmez kalem lekesi bilinen leke çıkarıcılarin bircogu ile çıkarılabilir yada sirke döküp bekleterek ,tinerle denemeli.

0

cif döküp biraz bekledikten sonra çitilerseniz çıkar

0

tükenmez kalem lekesini ben pek çıkarmadım zaten kullandığımda normal toz ve yumuşatıcı. tabi vardır belki çıkaran daha iyi ürünler ama ben kullanmadım o yüzden öneremiyorum bir şey. tükenmez kalem lekesi zaten zor lekelerden biri ve başımıza bela öğrenciler olarakta çalışanlar olarakta başımıza gelebilecek durum.

0

leke çıkarıcı özel temizlik malzemeleri veya saç spreyi ile tükenmez kalem lekesi çıkarılabilir.