0

fatih portakal sunuculuğunda ki fox ana haber bültenini hiç kaçırmam ve izlemekte de çok büyük keyif aldığım bir program, tarafsızca haber bülteni sunmaları çok ender görülen bir durum.

0

sadece fox o da denk gelince onun dışında internetten bakıyorum

0

fox tvyi izlerim sadece onun dışında pek bakmam internet üzerinden takip ederim

0

atv haber hariç tüm kanalların haberlerini takip ederim.atv haber tek taraflı ve ülkede yaşananları doğru yansıtmıyor.taraf oldukları gibi halkın değil,işçi sınıfının değil,zengin işadamlarının yanında..

0

genelde fox tv ve kanal d'yi takip ediyorum.

1

fatih portakal'dan nefret ediyorum iğrenç bir adam ve onun hdp ki olduğunu düşünüyorum onun için kanald show haberde yalan haberler ve abartmalarından bıktığım için fazla izlemiyorum zaten ben televizyon izlemiyorum ben hep bu sitedeyim çalısıyorum. onun için sadece kanald diyorum.

1

televizyonda sadece fatih portakalı takip ederim. tarafsız haber yapan tek adamdır.

1

fox tv haberleri güzel, ntv, cnn türk haberlerini izliyourm.

1

bütün haber programları ve kanallar taraflı maalesef ve türkiyede doğru habere ulaşmak çok zor haber izleyim derken kanalının savunduğu partinin muhaliflerinden nefret eder bir hale geliyorsunuz bir nevi manüpüle ediliyorsunuz o yüzden ben haber izleyip sinirlenmek yerine gazeteden sosyal medyadan takip ediyorum ama gazetelerin de çok taraflı olduğu farkettim sosyal medya bilgi çöplüğü ama en azından manüpüle olduğumu düşünmüyorum en fazla biri bişey yazmış oluyor bana mantıklı gelmiyorsa ciddiye almadan geçiyorum maalesef türkiyede doğru habere ulaşmak çok zor

1

benim icin haber diye bisey bilmiyorum ben 7 /24 saati ile telefonda ugrasiyorum ben haberden en fazla izlenmesi rekor kiran fox ana ana haberler kisiler tarafindan cok izlenmeklredir show star gibi cok ana haberler hergun ayni haberleri paylasiyorlar ama show'da cukur dizisini seviyorum ben ........ ....

1

benim haber programı kanalinda her hangi bir tercihim yok.bütün haber kanal programlarini izleyebilirim. sadece izlerken bazen çok üzülüyorum. kadina şiddet, hayvanlara şiddet, çocuklara tecavüz gibi haberleri görünce. nasil bir toplum haline gekdik diye düşünüyorum. çok yazık nice canlar yanıyor. allah yardımcımız olsun toplum olarak, hidayet nasip eylesin.

1

ben haber kanali olarak fox tv izlerim.bu kanal gercekden dogru haber 've gercek haberleri tarafsizca izleyenlere sunan bir kanaldir.bu yuzden en cok takdir ettigim kanalda bu.

1

show tv haberlerini izlemeyi daha çok seviyrum daha güzel geliyor bana

1

haber proğramlarının çoğu taraflı.bazen dinlerken biz başka yerde mi yaşıyoruz acaba diyorum.bu kadar olur yani taraflı.biraz fox tv var tarafsız diğerleri boş. hele o tartışma programları evlere şenlik.hep aynı kişiler .ekonomiden siyasetten askeriyeden her şeyden bunlar anlıyor sanki adamlarla ömür boyu anlaşma yapılmış.her gün aynı kişiler.hiç seyretmiyorum

1

ahaberi izlemem o kesin.genelde fox izlerim izlersemde.

1

tercıh ettıgım bır kanal yok ama genelde atv haberı ızlıyorum foxs ızlıyorum bunlar

1

genelde atv, star, show öncelik verdiğim sonra arada ntv de bakiyorum

2

haber kanalı olarak sadece fox televizyonu izlenir bizde. o da eğer haberler açılacaksa.
genelde televizyondan haberleri seyretmeyiz, internetten haber sitelerinden okuruz, gündemi takip ederiz.

1

ben genellikle haber izleyen birisi değilim ama izlersem the show tv'yi izliyorum oranın haberleri daha güzel oluyor genellikle.

1

fatih portakal fox tv ve gülbin tosun hep fox izleriz