0

en kaliteli elektirikli supurge
markasi bence alman markalari olabilir
bosh
profilo
regal
gibi markalardir
diger markalarda onerilebilr
arcelik
vestel
sunny
eag
simens
profilo
philips
samsung
glg
toshiba
gibi urunler
cok iyi dir ve bu markalar daha kuvvetli cekim gücü daha iyi ve hijyenik acidan onemlidir.

0

dyson diyd biliyorum ama oda çok pahali philip ona gore daha uygun hemds kulanişlidir.

0

dyson cok iyidir. bunu yanısıra rainbow vardır gereksiz pahalıdır ve hantaldır. philips maraton da önerilir

0

philips
fantom
ılıfe
homednd
arzum
arnica

fakir
rewonta
sinbo
arzum

arnica

0

bi suru marka var çoğu da kalitelidir kaç tane saya biliriz.
1philips.
2 beko
3fakir.
4 samsung
5 arçelik
6 bosch .
şahsen ben arçelik kullanıyorum ama çekim gücü boruları o kadar sağlam değil beni yari yolda bıraktı oldu kaç kere yedek parçalar aliyorummmm

0

philips dyson fakir beko arçelik samsung

1

bizim ev de fakir marka elektirik süpürgesi var ve biz çok memnunuz. sizlere de tavsiye ederiz. biraz pahalı olabilir ama , parasına göre de gayet sağlam bir ürünleri var.

0

dyson markası en pahalı ve en kaliteli elektrikli süpürge markasıdır.

ikinci sırada rowenta markası gelir. bu marka özellikle bu ürüne odaklanmıştır. tefal markası ile birlikte dünyanın en büyük küçük ev aletleri firması olan group seb'in elektrikli süpürge markasıdır.

sonra nilfisk markası gelir. bu marka daha profesyonel tip makineler üretir ama bu profesyonel tiplerin küçük versiyonlarını satışa sunar.

fakir markası eski bir alman markası olmasına rağmen artık türk firması saurhan beyaz eşya firmasının fason çin üretimlerini pazarladığı bir marka durumuna düşmüştür. ismi kadar kaliteli değildir.

arçelik, beko, vestel, regal, bosch, profilo gibi büyük yerli veya türkiye'de üretim yapan firmalar ya gebze osb'deki eksen makinaya ya da çin'e fason üretim yaptırarak orta kalite makineler starlar.

arzum, sinbo, king, blue house, premier gibi markalar çin'de fason üretim yaptırarak alt-orta veya alt segment elektrikli süpürgeler satmaktadırlar.

0

rowenta
arçelik
kusursuz dir. ikinizde kullandım. çok memnunum

1

fakir marka elektrik süpürgelerinin daha kaliteli olduğunu biliyorum. daha sonra arçelik ve beko markalarını söyleyebilirim.

0

arzum arçelik vestel bunların süpürgesi gayet kaliteli ve iyi

0

arçelik önceliğim ama kullandığım arzum süpürge makinesi o da güzel bir senedir kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım. bunlardan hariç etkili olarak, hower çok iyi bir süpürge markası olduğunu duydum.

1

şu anda evde kullandığımız philipsi öneririm.fakat fakir markası ile şu anda yarıştalar gibi.iki markadan birini almanızı öneririm.ama ginede philipside alabilirsiniz çünkü performansı felan gayet çok iyi.

0

en kaliteli süpürge markası yerine süpürgenin motor gücüne ve emiş gücüne bakmak gerekir son yıllarda philips bu konuda baya rövanşta

0

philips ve arnicadır.çünkü araştırdığımızda genellikle en pahalı en güçlü çekim yapan markalar bunlardır.

0

en kalitelisi hangisi bunun cevabını verebilmek için bütün markaları denemek lazım aslında ama ben philipsn bütün ürünlerine bayılıyorum sonra arnica,fantom,bosch bunları da denedim iyiler .

0

benim elektrik süpürgem blue hause pek memnun değilim fakat yeni bir süpürge alacak olursam bu kesinlikle bosch yada siemens olacak kesinlikle bu iki marka en kalitelisi

0

cevapları okudum ve kendi elektrik süpurgem samsung'un neyi eksik dedim.küçük kullanımı kolay 1600 watt çekiş gücü,yıkanabilir haznesiyle güzel bir kullanışlı süpürgedir.

0

bir bakıyorum da kimse dyson gibi bir efsaneyi yazmamış bu yazılan markaların hiç biri eline su dökemez kendi yaptıkları motor ile farklı bir pervane tasarımı ile gerek elektrik süpürgesi gerekse içinde elektrikli motor kullanılan ev aletleri olsun dyson 1 numaradır gerisi tartışılır

0

elektirikli supurgemiz beko hicbir sıkıntı yaşamadık.butun özellikleriyle çok iyi tavsiye ederim.