0

tabii ki de eğer kullanımını bilen insana teknoloji ile yaşamak daha güzel ve avantajlıdır. çünkü teknoloji bizim gündelik hayatta olsun veya başka alanlarda olsun işimizi oldukça kolaylaştırır ve bize zamandan tasarruf sağlar. mesela bulaşık yıkamak tamam kolay olabilir ama bulaşıkları makineye atmak daha kolay ve daha kısa zamanda olur hem bu sayede zamandan kazanmış oluruz hem de daha az yorulmuş oluruz hem de sudan tasarruf etmiş oluruz. ya da mesela teknoloji sayesinde bir yere gitmek istediğimiz de daha kısa zamanda ve kısa enerji sarf ederek istediğimiz yere ulaşabiliyoruz. ama mesela kullanmasını bilmezseniz yani telefonu başka amaçlarla kullandığımızda hem zamanınız gider hem size zarar verir bunun gibi birçok zararı vardır yani o yüzden kullanmasını bilen insan için teknoloji ile yaşam bence daha güzel ve mantıklıdır.

0

teknoloji çok güzel bir gelisimdir.
kullanım şekline göre kişiye zarar verse de nasıl kullanılmalı bunu öğrenmeliyiz.
kendi yararına kullanan kişi için teknoloji bulunmaz bir nimet iken zararına kullanan için baş belası bir şey olabilir.kisacasi teknolojiyi kötülemek veya onun hakkında iyi konuşabilmek kişinin kendisine bağlıdır.
iyi kullanan için iyidir kötü kullanan için kötüdür.
teknolojiyi sevsem de kimi zaman eski ilkel yasantilara özenmiyor değilim.
eski ilkel yaşantılarda bir şeyi elde etmek çok zor oluyordu ve bunu elde etmek için bayağı cabalamak gerekiyordu ve çok çabalayarak elde edilen bir şeyin tadı kaymak gibi olurdu.
kısacası yeri geldiğinde eski ilkel yaşantı yeri geldiğinde teknoloji yanlısıyım.

0

teknoloji olmasa bunları yazamazdım belki ama eski ilkel şeyler