0

bence benim için en iyi otobus firması suan için kaliteli olan pamukkaledir.hem yolcu ilgi ve alakası hemde araç konforu hizmet olarak en iyisidir pamukkale.

0

otomobüs firmalarından en iyisi kamil koç diye düşünüyorum. köklü bir firma biraz fiyat farkı var diğer firmalara göre ama konforlu yolculuk yapmak istiyorsanız kamil koçu rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

0

otobüs şirketleri neyse bana göre tamamen kamil koç ve efe tur gibi geliyor bunları oldukça sık kullanırım. ama en çok da kamil koç ta yapmışımdır. yurtdışı seyahatinde güzel ve konforlu olduğunu düşünüyorum ve son derece güzel bir servise buluyorlar efetur da aynısı diyebilirim. içinde oldukça güzel konfora var ve televizyonda var insanlar daha güzel ve huzurlu bir ortam sunmaktadırlar. ben tamamen böyle düşünüyorum.

0

ben genellikle efe_tur veya istanbul seyehat kullanıyom, arada başka firmalarda denk geliyor.

0

ben 3-4 firmanın otobüslerine bindim ve bunlarda çok büyük farklılıklar olduğunu görmedim. bana göre hangisi en ucuza satıyorsa ona binmek gerekir. tabi servis olanakları da önemlidir bir otobüs firmasını seçmemiz için bu alanda müşteri ilişkileri çok da iyi olmasa da metro başı çekiyor. müşteri ilişkileri de en iyi olan pamukkaledir bu arada. nasıl buluyorlar o kadar az para vererek bu istanbul beyefendisi tarzında konuşan nazik insanları. ilk arabalarına bindiğimde şaşırmıştım.