0

bence ingilizce eğer ki neden derseniz bizim ülkemiz türkiye �u an neredeyse 2. sınıftan beri çocuklara ingilizce öğretilmeye başlanıyor fakat liseyi bitirmiş insanlar kadar ingilizce gördüklerinden rağmen kendilerini bile ifade etmekte çok zorlanıyorlar nedenini bilmiyorum ama bence en çok zor öğrenilen şey ingilizce'de ben bile 23 sınıftan beri ingilizce görüyorum fakat kendimi bile ifade etmekten zorlanıyorum onun için ingilizce öğrenmek zordur

0

insandan insana değişmektedir aslında biz türklerin türkçeye en yakın dil çincedir aslından ural altay dil ailesindendir.
genele vurduğumda çince diyorum :)

0

yazı olarak farklı olan diller bence. misal çince, arapça gibi diller çok farklı geliyor. o mantığı algılamak bile zor geliyor bana. bazı insanlara göre türkçe zor geliyormuş. bu olayda çok garip geliyor. yani tüm dilleri az da olsa görmüş olsam net cevap verirdim ama malesef tek diyebileceğim alfabe farklılığından dolayı çince, arapça vb. diyorum.

0

dünyanın en zor dili aslında türkçe olduğunu biliyorum bize kolay gibi geliyor ama bu böyle bana gore de çince gibi geliyo çok zor ve karmaşık gibi harfleri nasıl anlar ki insan o tür yazıları.

0

dünyanın en zor öğrenilen dili çince diye biliyorum alfabesi yazılışi ve okunuşu zor.

0

dünyanın en zor dili geleneksel çince dilidir. yorumlarda her okuduğumda çince ilk sırada yer almaktadır.

1

arapça, çince, japonca ve korece
teşekkürler

0

çince diye düşünüyorum çünkü çok fazla harf olmakla beraber kelime sayısı ve bunların ağızdan çıkış biçiminin zorluğu insanları zorluklara itmektedir. öğrenilmesi zor bir dil olan çince , asya dil kültürünün tabanı olarak adlandırılır. bu dili öğrenen insanlar genellikle asya dillerini hızlı şekilde öğrenebilirler.

1

dünya'nin en zor öğrenilen dili çince olarak biliyorum.