1

en nefret ettiğiniz ev işi?

11 cevap
0

en nefret ettiğim şey cam silmektir zaten cam silmem ben genelde annem siler ben diğer türlü işleri severim ütüyü silmeyi toz almayı süpürmeyi vs. hepsini yaparım severim amayemek yapmak vecam silmekten hiç hoşlanmam. yemek yapmayı pek beceremiyorum daha doğrusu el becerdim çok yok yani yaptığım yemekleri hiç beğenmiyorum bundan dolayı birde csm silme işlemi beni çok rahatsız ediyor çünkü kollarımdan rahatsızım iki kolumda da yırtıklar var bu tür işler yapmamam gerekiyor cam silme işini zaten sevmem ama birde böyle rahatsızlığım olunca hiç içimden gelmiyor birde perde takma veya çıkarma durumunfan hiç hoşlanmıyorum oda yine kolları çok çalıştıran birşey. bu tür temizliklerden rahatsız oluyorum ama diğerlerini seve seve yaparım ve sık sık yaparım

0

benim en çok nefret ettiğim ev işi tabiki de ütü yapmak çünkü ben ütü yaparken canım sıkılıyor bir tarafı utuleyince diğer taraf da burusuyor.

0

en nefret ettigim halı silmek bundan gerçekten nefret ediyorum halı silmek birde koltuk silmek ikiside benim için berbat birsey.

0

ütü yapmayı oldum olası sevmiyorum bir de ocağın gözünde çıkmayan lekeleri çıkarmakla uğraşmayı hiç sevmiyorum.

0

en nefret ettiğim ev işi kesinlikle kıyafet katlama ve ütü .öyle böyle değil hiç yapasım yok yani.

0

en nefret ettiğim ev işi toz almak çok sıkıcı geliyor. siliyorum iki dakika geçmeden yine toz oluyor

0

cam silmek ütü yapmak sevmiyorum bu ikisini

1

temizlik en nefret ettiğim iş çünkü tam bir kısır döngü.

1

ütü yapmaktan çok sıkılıyorum hele ki yaz aylarında nefret ediyorum desem yeridir. birde fayans temizlemekten hiç hoşlanmıyorum.

1

tuvalet ve banyoyu temizlemek en en en nefret ettiğim.

2

ütü yapmak beni oldukça zorluyor. dikkat gerektiren bir olduğu için ayrıca bir çaba sarfediyorum. uğradığım radyasyonda cabası.