0

antibiyotik enfeksiyon tedavisinde kullanılmaktadır. hastalığına göre firma ve dozu değişir

0

antibiyotik kullanmanın amaçları vücuttaki enfeksiyonu gidermek için kullanılan ilaç turu günümüzde soğuk algınlığı olan biri bile antibiyotik kullanmaya calisiyo ama artık doktorsuz antibiyotik vermek yasaklanmıştır bence cok ta iyi olmuş herkes leblebi gibi ilaç tuketiyo antibiyotik sadeceenfeksiyon giderme amaçlı kullanilir

0

antibiyotik kullanmadan hastalıklarin geçmesi biraz zorlaştı. vücudun direncini yükseltip hastalıklarla savaşmak için antibiyotik alıniyor, alındıktan sonra vücut alışıyor sonra etkisi azalıyor.

0

antibiyotik kullanmadaki temel amaç bağışıklığımızı güçlendirmektir. antibiyotik kullanmak zararlıdır bir nevi çünkü antibiyotik fazla kullanıldığı zaman direnci düşürür ve mikroplara karşı direnç olmaz.

0

antibiyotik güçlü olduğu için ağrıları çok hızlı geçirir o yüzden çok kullanılır.aşırı kullanımında migdenize zarar verir.

youtube/genç bir türk

0

antibiyotik mikroplara karşı direnci az kalan vücudun direnci arttırmasını sağlar

0

antibiyotik, vücuttaki mikropların dışarıya atılması amacıyla hastaya verilen bir ilaçtır. antibiyotik son zamanlarda bilinçsizce kullanıldığı için doktorlar yazmadan eczanelerin vermesi ve hastaların kullanması yasaktır. her ilaç bilinçli bir şekilde doktor kontrolü ile kullanılırsa fayda sağlar aksi taktirde insana sadece zarar verir.

0

antibiyotik kullanılmasının amacı vücuttaki insan düşmanı biyotik varlıkları güçsüz bırakmaktır. doktor reçetesi dışında alınmamalıdır. bunun sebebi ise aşırı kullanım sonucu vücuttaki biyotik varlıkların antibiyotiğe karşı direnç kazanması ve gittikçe güçlenip çoğalması ardından da büyük hastalıklara sebebiyet çıkarmasıdır. doktor al demedikçe antibiyotik kullanımından kaçınmalıdır.