0

universiteyi bitireli cok oldu da. seneye tekrar bir üniversite okusam mi diye de düşünmüyor degilim. bir onlisans bolumu bitirdim. bolumum halkla iliskiler ve tanitim bitirdim. bir lisans bolumunu yarim biraktim. ama eger bir universite bolumu okursam iki yillik saglik bolumlerinden birini okurum buyuk ihtimal.

1

üniversiteye çoktan bitirdim ve üniversitede iktisat bölümünü okumuştum. ama hayalimdeki bölüm kesinlikle iktisat bölümü değil tabii ki.küçüklüğümden beri her zaman öğretmenlik okumayı istemiştim ama maalesef sadece istemekle olmuyormuş. üniversite sınavına hazırlanırken biraz fazla boşlamış olduğum için istediğin bölümü bir türlü kazanamayınca ben de iktisat bölümünü resmen mecburiyetten okudum. okuduğum için de oldukça pişmanlık duyuyor.

0

üniversitede radyo televizyon sinema bölümü okudum ve pişmanım üniversite eğitimine bayanlar için kesinlikle karşıyım erkekler mecburiyet karşılığı okumak zorundalar çünkü bir meslek sahibi olup para kazanıp evlerini geçindirmek zorundalar ma kadınlar için böyle bir zorunluluk yok iyi ki de yok.