0

bir kitap yazsam adını benim hayatım koyardım. böyle bi planimda var gerçi inşallah olur. roman gibi hayat yasayan insanların hayatını biliyorum ama yazmak emek isteyen bişey tecrübe isteyen bişey o seviyeye geleyim yazacağım.

0

bir kitap yazsam bence ilk önce aksiyon kitabı yazardım.

0

psikoloji, insan ilişkileri olurdu.
yankı olurdu ismi sanırım

0

fantastik dünyalar ile ilgili bir kitap yazmak isterdim. kendi içerisinde ap ayrı bir dünya olan. iyi-kötü kavgası gibi değile de işin içinde biraz sihir ve biraz büyü ile birlikte o dünyanın yaşamaını anlatan. işin sonunda da farklılıklar ile bir bütünüz cadı büyücü veya mutant olalım hep birlikte yaşayabilriz gibi bir mutlu son ile de biterdi büyük ihtimalle.

0

konusu siyaset ve ülke yönetimi olurdu çünkü ilerdeki geleceğimize kendimden birşey de olsa katmak isterdim en azından bir bilgi ile ülkenin kaderi değişebilir.

0

aşkın acısı olurdu. insanları etkileyen tek şey aşk bence. bunun için aşk insana hem lazım olan şey hem de uzak durması gereken birşey. canın acirken keyif alıyorsun. keyif alırken de canın aciyor. o yüzden aşkın acısı olurdu.

1

adini feriha koyardım. :)işin esprisi bir yana sanırım depresif isimli , bir depresyon hastasinin duyguları, düşünceleri, hayelleri ve hayata tutunmak için yaptığı mücadelelerden bahsederdim. yani kitabın içeriği bu şekilde olurdu. ismi de belirttiğim gibi depresif veya depresif düşler olurdu.kismet bakalım ilerde belki bu türde bir kitap yazabilirim.

0

insanlari anlamak adina bir kitap olabilirdi,her insanin ortak noktalarini arastirip tecrube edinip sonrasinda bir kitap yazardim..
adi ise "anlasamiyoruz" gibisinden olurdu..