0

hiç kitabını alıp veya bir köşe yazısını alıp okumadım yine de bu kadar çok ilgi gösterildiğine göre, yılmaz özdil'in başarılı bir yazar olduğu ortaya çıkıyor ülkemizde.en son çıkardığı atatürk ile alakalı bir kitap basmıştı, 2500 lira fiyat biçmişti ve ben abartı olarak hâlâ da görüyorum bu fiyatın ama bu fiyatta da olsa alıp okuyanı hayranı çok bu adamın.

0

eskiden düşünürdüm açıkcası aslında yazarlığı konusunda bir sorunum yok başarılı bir yazar güzel yazılar yazıyor o konuda bir sorunum yok ama son çıkardığı kitapta dolayı ona karşı soğudum biraz daha doğrusu kitabı iled de alakalı değil yani bilmem kaç tane bastırıp onları çok yüksek mebla da satması beni çok rahatsız etmişti kendisi başarılı bir yazar olabilir ama bu sebepten kendisinden soğudum açıkcası bana çoks açma geldi yapmış olduğu şey eleştirdim yani. tabi sevenleri de vardır bu kadar çok kitabı satıldığına göre ben okumadım açıkcası kendi kitabını son kitabını yani bilemiyorum soğudum biraz yılmaz özdilde .

1

yılmaz özdil, tabiki çok başarılı bir yazardır bana göre. görüş açısı ve duruşunu çok beğeniyorum. atatürkçü ve cumhuriyetçi bir kişidir. en sevdiğim ve takdir ettiğim yönleri de bu zaten. özellikle bu konularda asla duruşundan ve düşüncelerinden taviz vermiyor. kendini de savunduğu görüşleri de asla ezdirmeyen güçlü bir kişiliğe sahip. güce boyun eğmiyor ve ezilip bükülmüyor.

0

yılmaz özdil başarılı bir yazardır.her şeyden önce dürüst cumhuriyetçi ülkesini seven doğruları cesurca savunan biridir.

0

bence bu kadar ilgi sahibi ise başarılıdır.