0

tabiki elbistan kervansaray kahvesi kullanıyoruz. en iyi aroma ve lezzet onda. kervansaray kahvesinin o su bu su değil ama ha. halis mulis elbistan kervansaray olacak.

1

has kahveyi seviyorum. taze çekilmiş olursa da hayır demem elbette.

1

mehmet efendi marka türk kahvesi içiyorum kaliteli gerçekten

0

taze çekilmiş kahve hep bir başka kokuyor nedense.böyle mutlu oluyor insan o kahveleri içtiğinde veya kalmadığında.uzun yazamıyorum. cevap

0

mehmet efendi marka türk kahvesini severek tüketiyorum.kavrulması gayet iyi memet efendinin.bunun yanısıra kahveyi taze çekilmiş olarak

0

bim'de satılan türk kahvesi hangisi ise o türk kahvesini alıyorum genellikle bir de a101'de satılan keyfe marka türk kahvesi gayet güzel hem fiyatı da uygun ayrıca keyfe markası değişik değişik kahvelerde çıkardı keyfinin dibek kahvesi damla sakızlı kahvesi gül kokulu kahvesi hepsi bulunuyor fiyatı da gayet makul bilindik markaları aşırı derecede paralar ödemeye hiç gerek yok.

0

kahve dünyasında almaktayım genellikle tadının ve kıvamının güzel olduğuna da inanırım. zevkler tartışılmaz orası ayrı mevzu. ayrıca yapanın da el lezzetine bağlı olduğu değiştirilemez bir gerçektir.