0

bir takımın 1 çeyrekde 5 faul hakkı vardır.bu 5 faule kadar oyunu kenardan veya pota altından sokarlar potaya yonelmısse faul yapılmıssa 2 serbest veya 3 serbest atış yada basket atarsa basket faul dıe sayılır 1 tane serbest atıs kullanır ayrıca normal sekılde 5 faul sonrasında her yapılan faul serbest atıstır 2 tane.

0

5 faul hakkı vardır ,4 faulden sonra takımlar 2 adet serbest atış kullanırlar , şayet ki atış esnasında bir faul varsa ,çizgi dışında ise 3 atış yapar, çizgi içinde 2 atış , kısaca şudur ki, 5 faul hakkı dolmasına bakılmaksızın atis yapmaya yeltendigi zaman oyuncu bir faul varsa 2 veya 3 atış kullanılır , şayet ki atış isabetli olmuş vede faul yapılmışsa gene extradan 1 atış kullanmaya hak kazanır.

0

faul hakkı sınırsızdır ama 5 faul hakkını dolduran takım faul yaparsa rakip atış kullanır

0

basketbol maçında takımların bir çeyrekte beş faul hakkı bulunmaktadır.

0

beş faul hakkı vardır. sonrasında faul oldukça serbest atış kullanılır

0

basketbol macinda 10 dk birimde bir takimin 5 faul hakki vardir bu bes faul hakki dolunca bes uzeri faullerde rakip serbest atis hakki kazanir

0

beş faul hakkı bulunur çeyrekte bu hakkın çeyrek içerisinde bu hak dolar ise rakip takım her faul sonrasında ise iki faul atışı kullanır.

0

basketbol maçlarında bir çeyrekte dört faul hakkı vardır. şayet takım olarak dört faul hakkını doldurmuşsak bundan sonraki faullerde herhangi bir şeye bakılmaksızın (hücum faul dışında) atışla sonuçlanır.

0

bir basketbol takımının her bir çeyrekte 5 adet takım faul sınırı ve bir oyuncunun bir yarıda toplamda 5 kişisel faul sınırı vardır.

0

bir basketbol maçında, bir takımın bir çeyrekte beş faul hakkı bulunur.