1
-1

gecenin en güzel yanı insanın kendisi ile başbaşa kalmasıdir. rahat bir uykudur

1

bence gecenin en güzel yanı o nasıl oluştuklarına anlam veremediğin yıldızların altında uzanıp onalara bakarak onu düşünmektir

0

ben geceyi seviyorum çünkü karanlık ve huzur veriyor

0

gecenin en güzel yanı karanlık olmasıdır karanlıkta çok güzel olur

1

sessiz ve sakin olmasi.kafa dinleyebiliyorsun az da olsa.

0

insanlardan uzak sadece kendinle baş başa olman ve istediğin gibi gülüp ağlayabilmen kesinlikle en güzel yanıdır. tabii bir de yıldızlar ve ay.

1

gecenin sessizligini seviyorum o sessizlikte sadece kendini dinliyor insan sadece kendi gizemine odaklaniyor sadece kendi yuregini dinleyebiliyor sadece kendi hayallerini gorebiliyor..

0

gecenin en güzel yanı düşünmek için uzun bir zamanımızın olması, geleceğe dair hayaller kurmak için karanlık ortam insana ilham verir ve daha sağlıklı düşünebiliri, diğer bir güzel yanı ise uyumak. gece 2 saat uyumak gündüz 4 saat uyumaktan çok daha iyidir çünkü insan geceleri daha sağlıklı dinlenir ve çok daha rahat uyur.

1

karanlıkta foto çekinmesi çok güzel olur

1

gecenin guzel yani yildizlardir yatip yildizlari seyretmek

2

gecenin en güzel yanı yıldızlardır. ben gece yıldızlara baktığımda kendimi yıldızların içinde hiss ediyorum. bir kahve ve can dostun yanında oldukta dahada güzel oluyor geceler. çoğu kişi geceti sevmiyor. karanlıktan, can sıkıcı olmasından şikayet ediyor. ama yaradan öyle yaratmışki karanlıkta bile güzel manzaralar vardır. şükür etmeliyiz bence.

0

gecenin güzel yanı sessiz ve karanlık olmasıdır kafanı dinlersin ve dinlenirsin

1

insanın kendi kendine kalmasidir. sabahın koşuşturmacası olmadan insanın kendini dinleyebilmesi için zamandır. gecenin karanlığında etraf bir başka güzel olur ve dinginlik verir.gece bence insanlardan kacistir.

1

en güzel yanı herkesin uyuyor olması ve yalnız olman.

0

gecenin güzel yanı yoktur fakat gece oturup sessiz her yer ve cok güzel düşünebiliyorsun uykusuz kalıyorsun ama güzel oluyor bazı şeyleri düşünmek