0

sayalım mı şarkılarını tek tek :) bunlar ; iki yabancı ,uykusuz, her gece zamparanın ölümü ,güzel bir gün ölmek için, ruhum sarışın bunlardan sadece bazılarıdır. sosyal medyada yaptığı taktire şayan şeyleride dile getirsek keşke :)

0

adamın kişiliğini ve hareketlerini hiç sevmemekle birlikte müziklerinden özellikle sözlerinden muhteşem bir haz duyuyorum nedense. her yıl bir şarkısına muptela olduğum bir dönemim olmuştur mutlaka. bunlardan benim için en özelleri kupa kızı ve sinek valesi, gemiler, gökdelenler, istanbul'da sonbahar, aşk kırıntıları, duş, en güzel hikayem, güzel bir gün, paramparça, sus konuşma, serseri, renkli rüyalar oteli, papatya, napim tabiatım böyle, onyedi, ve en güzeli bana öyle bakma.

0

şarkıcı teoman'a ait eserler
kupa kızı ve sinek valesi
bana öyle bakma
aşk kırıntıları
paramparça
gemiler
serseri
renkli rüyalar oteli
güzel bir gün
istanbul'da sonbahar
n'apim tabiatım böyle
sevdim seni bir kere
iki yabancı
uykusuz her gece
zamparanın ölümü
güzel bir gün ölmek için
ruhum sarışın

0

gönülçelen, gemiler, uykusuz her gece, zamparanın ölümü, mavi mavi, daha onyedi, paramparça, renkli rüyalar oteli, kupa kızı sinek valesi, gökdelenler, çoban yıldızı, aşk kırıntıları, bana öyle bakma, güzel bir gün, istanbul'da sonbahar, iki yabancı, bir damla gözyaşı, ne ekmek ne de su, papatya, hayalperest, rüzgar gülü, rapsodi istanbul ve daha bir çok şarkısı var sevdiğim aklıma bunlar geldi.