1

bazı cilt problemlerim var.alerji ve leke. her ürünü kullanamıyorum. yazın bir tek güneş kremi kullanabiliyorum. birçok bitkisel ürün kullandım ama hiç bir faydası olmadi. bazıları da alerji yaptı. merak ettim acaba uzun süreli kullandığınız , cildinize iyi gelen bir ürün var mi diye. artık gerçekten cildime iyi gelecek bir ürün kullanmak istiyorum.

1

belli başlı güzellik sırlarım çok da yoktur aslında yani düzenli olarak kullandığım bazı ürünler var ancak yeni ürünler denemeyi de seviyorum. genellikle sabah kalktığım zaman niveanın köpük jelini kullanıyorum. bu sayede gece boyunca cildimde oluşan fazla yağdan kurtulmuş oluyorum. ayrıca loreal parisin ürünlerini çok severek kullanıyorum. özellikle değerli çiöekler serisi harika. kuru ciltler için olan toniğine bayılıyorum. makyaj temizleyici olarakta rahatlıkla kullanabiliyorum. himalayanın cevizli scrubu peeling için çok iyi oluyor. bunların dışında garnierin bazı ürünleri, mesela toniği ve turuncu krem temizleme ürünü çok güzel. ayrıca neutrogenanın bakım ürünlerininden faydasını gördüm.
doğal olarakta gözlerime çay kompreksi uyguluyorum arada, yüzüme gülsuyunu tonik olarak kullanmayı seviyorum bir de ara sıra kahve maskesi yaparım. eskiden bu işlerle daha çok uğraşırdım ama insan bir yerden sonra sıkılıyor gerçekten, sürekli kendiyle uğraşınca. aslında en güzeli doğal ürünlerden faydalanmak. evde tonik, maske vs. hazırlamak ama biraz üşeniyoruz galiba. hazır olanları açıp açıp kullanmak daha rahat geliyor.

0

yani normalde ben sadece bir kiprikleri mi rimel sürelim ve bu geçenlerde yüzüm için bir jel almıştım. biobellinda dan hem peeling jeli ,hem de yüz temizleme jeli gerçekten de kuru olan cildim hiçbir şekilde bozmada aksine düzeltti ve şu an nemli cildimin hava almasını bile sağladığı diyebilirim. normalde çok şey kullandım ama bugün kadar güzel bir şey görmedim. yani çok doğal ve ciddi gerçekten de pürüzsüz yapıyor diyebilirim. sana da tavsiye ederim. biobellinda da satılıyor internetten bakarsan en azından görürsün ve yorumlara da bakabilirsin yani ben memnun kaldım. hassas ciltler için ama dediğim gibi makyaj olarak sadece bir rimel kullanıyorum başka bir şeye ihtiyacım yok. bence en güzeli de doğal olmak ben de zaten doğal olmayı seviyorum.

0

bir yerde okumuştum önemli olan iç güzellik dış güzelligi estetik hallediyor.