0

günümüz dizileri türk aile yapısına uymuyor maalesef. özellikle son dönem dizileri bu işi iyice abartmış durumdalar. yasak elma da bu dizilerin başını çekiyor. bu kadar olmaz diye diye izliyorsunuz kimin eli kimin cebinde belli değil. izlerken şaşırarak bazen kızarak izlesek de dizi de ki tüm olaylar beynimize yer ediyor bir süre sonra ve artık bize normal gelen şeyler olmaya başlıyor. aile yapılarımız bu nedenlerle bozuluyor. en basit örneği boşanma oranımızın hızla yükselmesi sizce de bu tür dizilerin etkisi yok mu bu oranlarda ? bence en büyük sebebi bu tür diziler. bence rtük cezayı vermekle çok iyi yapmış hatta az bile yapmış. türk aile yapısına uymayan ve türk aile yapısına zarar verecek her dizi her program yayından kaldırılmalıdır.

1

bir çok diziye gelmeli zaten cezalar. sürekli şiddet içerikli diziler var ekranlarda ve gün geçtikçe de artıyor. alkolü buğulayıp, küfürü biplemekle olmuyor ki. daha detaylı incelemeler yapılmalı ve uyarı almalı diziler rahatsız olunan konular konusunda.

0

yasak elma dizisinde yaşanan birçok olayın toplum tarafından kabul edilmesi çok zor. toplumun genel ahlakına aykırı olaylar yer aldığı için ceza alması kaçınılmaz bir olay. birçok karakterin birliktelikleri aile kurumunu derinden sarsıyor bu yüzden ceza alması normal.