1

emre mor danimarka'da yetişmiş türk milli takım futbolcusudur. 24 temmuz 1997 doğumlu olan emre çok iyi bir futbolcu olmasına rağmen, o yeteneğini futboluna yansıtamadığını düşünüyorum. bunun en büyük nedenlerinden biri özel hayatındaki sorunlardan oluşmakta. kendisine çeki düzen verirse ileride çok daha başarılı olacağını düşünüyorum.

0

çok iyi bir futolcu özellikle milli olduktan sonra çoksevinmiştim ben

0

emre mor borussia dortmund da iyi bir grafik gösterdiğinde milli takıma seçildi burada ise güzel işler yaparak herkesin beğenisini kazanan genç bir kardeşimiz de ama bu başarı sayesinde güzel yerlere gelmesine rağmen havalara girdiği için fazla uzun sürmedi ağırbaşlı olmadığı için bundan sonraki dönemlerde kadroya girmek konusunda sıkıntı yaşamaya başladı yoksa gerçekten ülkemiz adına hem de türkiye milli takımı adına güzel bir futbolcu kazanmış olmuştu.

0

emre bor yetenekli biri olabilir ama biraz agrasif biri olduğu için kendi yeteneklerini ortaya cıkaramıyor. yoksa dortmun gibi takım onu göndermez geliştirirdi. 4 defa kadro dışı kalmak iyi bir beceridir.

0

emre mor o kadar iyi bir topçu olsaydı bu kadar da ağır bir düşüş göstermezdi, ileriye doğru gidecek bir hamlesi yok ve takımında celta vigo'da yine kadro dışı bırakılan bir isim oldu.bir türk evladı olarak onun başarılı olmasını isterdim hep ama öyle görünmüyor gibime geliyor başarılı bir grafik sergiliyebilse ardı arkası gelecek zaten, önemli olan artık daha da çok çalışması.emre mor türkiye süper ligi'nde başarılı olabilecek bir isim aslında, maliyeti yüksek bir oyuncu olması sonucu onu buralarda izlemek kolay değil.danimarka ligi'nde oynarken fatih terim onu a milli takıma çağırıyordu forma vermişti ona, türk futbolseverlerin çok büyük umut beslediği biriydi.umarım toparlar kendini ve kötü giden kariyerini düzeltir, yetenekli bir isim ama potansiyelinin realde altına kaldı

0

emre mor yeteneği ile dünyayı büyüleyen son ve genc yasında yıldız olan ama son derece kötü bir profesyonel futbolcudur hayatının ana gelir kaynağı olan futbola bu derece kötü davranması onun tamamen kötü bir futbolcu olduğunun göstergesidir yoksa oldukca yetenekli bir futbolcudur ve fatih terim onu zamanında milli takımda direk oynatıyordu oradan borussia dortmund gibi takımlara gitmesi kısa sürede gerceklesmişti ama bu şanslara bir bir sırt cevirdi ve suan ispanya alt sıra takımlarından birinde celta vigo takımında 4.kez son donemde kadro dısı kalarak degısık rekorlarla adını tarıhe yazdırmakla mesguldur.oysa şuan kendisi hemen türkiye süper ligine dönerek kendine bir restart vererek tekrar o eski yıldız olarak anıldıgı gunlere donemsi cokta zor olmaz onun için buna yapmasına destek olabilecek sağlam bir hoca ve yaşam kocu tutarak yapabilir ve iyi bir futbolcu olarak hayatına devam edebilir.

0

yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiren bir futbolcu. bence kaliteli genç bir futbolcu.