0

önerebiliceğim bir çok film var,yerli ve yabancı film olarak.
1-esaretin bedeli
bu filmde dostluğun ne kadar da kıymetli olduğunu açıkça dile getirdiği için çok seviyorum,izlerken sıkılmayacağınız bir senaryo ile karşı karşıya kalacaksınız.
2-leon aşkın gücü
gerçekten de filmin isminden de anlaşılacağı üzere aşkın gücüyle birlikte üzerinden aşamayacağı hiç bir sıkıntı yok, aşkın karşısında hiçbir şey duramaz ve bu film sizde böyle izler bırakacak.
3-zindan adası
leonardo di caprio'nun müthiş oyunculuğu ile gizemli bir adanın içinde oluşan halkalar sonucu, bir yerlere varmaya çalışan olağanüstü bir yapıt.muhakkak kaçırmayın derim, izleme fırsatınız varsa.
4-kaybedenler kulübü
nejat işler'in usta oyunculuğu ile hayat bulan damağımda ki tadı yarım bırakan güzel yerli bir film, hayatın bir bir başka yüzlerini yere seriyor.

0

bu zamana kadar izlediğim en iyi filmlerden biri olan aile arasında filmini kesinlikle önerebilirim size.film gülse birselin yazdığı en iyi film bence.filmin bu kadar güzel olmasında engin günaydın ve demet evgar ın oynasının da büyük bir payı var elbette.demet evgar zaten son bir kaç yıldır bence kariyerinin en iyi yıllarını ve oyunculuklarını yaşıyor.avlu dizisini izleyenler nasıl bir performans sergilediğini ve aslında hem komedi hem dram hemde gerilim dallarında ne kadar iyi olduğunu gösteriyor.aile arasında filminde kocası tarafından terk edilen solmaz ın kızı evlenecektir ama solmaz pavyonda şarkıcılık yaptığı için ve kocası olmadığı için pek yaklaşamaz bu konuya.o sırada a fikoyu karısı boşayacaktır ve evden kovmuştur.fiko avukatla görüşmek ister ama bir yanlış anlaşılma sonucu solmaz ile tanışır ve solmaz ın evinde kiracı olur.kızın babasıyla tanışmak isteyen damatın karşısına fiko yu çıkardıkları anda işte bütün komedi bailar.aile arasında yapılacak bir düğünde baba rolu oynamayı kabul eden fiko başına elecekleri bilmez.aslında bütün aile her şeyden habersizdir.düğünü erkek tarafı memlekette yani adana da yapmak isteyinde ve düğün uzun süreceği için gitmek zorunda kalırlar.fiko yu polis amiri olarak tanıtmışlardır ama aslında avizecidir.aile bunu anlamasın diye yalanlar peşin sıra gelir.düğün günü ise solmaz ın ve fiko nun eski eşleri gelir ve ortalığı birbirine katar.tabii erkek tarafı işi bitirmek isterken aslında onlarında bir yalanı ortaya çıkar ve film böyle sonlanır.film de solmaz ve fiko nun arasında bişeyler gelişmeye başlar tabii ki.sonunda evlenmeye karar verirler.

0

önerebileceğim film o kadar çok kiii… 1408 isimli bir film var. gerilim filmi sevenler için birebir diyebilirim. izlemelerini öneririm. komedi olarak ‘’aşktroloji’’ , ‘’ev kira semt bizim’’ , ‘’evlenmeden olmaz’’ , ‘’hadi inşallah’’ , ‘’koca bulma sanatı’’ , ‘’yanlış anlama’’ ve ‘’bamsı beyrek’’ isimli filmleri öneririm. bu filmlerde güleceğiniz çok yer olacak. hele yanlış anlama filminde. gülmeye ihtiyacınız varsa bir bakın derim. çağan irmak’ın ‘’unutursam fısılda’’ isimli filmini kaç kere izlediğimi unuttum. öyle sevdim ben o filmi… izlemeyen varsa kesin izlesin… arşivinizde de bulunması gereken türk filmlerinden biri bence ‘’unutursam fısılda’’ filmi. polisiye film seven biri iseniz ‘’ceset’’ filmini öneririm. adam paranoyak. karısının cesedinin kaçırıyor bir yere atıyor. sonra o yaptığının farkında değil. polis olayı öyle bir aydınlatıyor kii… aynı şekilde bir polisiye filmi olan ‘’oldur.com’’ adlı filmi önerebilirim. siber suçlarla alakalı bir polisiye filmi. siber suç demişken ‘’hacker’’ diye bir film var… bu filmi de kesinlikle izleyin derim… gerilim filmi olarak ‘’komşu’’ filmini öneririm. bilim kurgu olarak ‘’yedinci hayat’’ filmini öneririm. orijinal ismi ‘’seven sister’’ bu filmin. ''kıyamet günü'' adlı bir film var. gerçek hayattan alıntılanmış bir film. bir asya ülkesinde yaşanmış tsunami olayından sonra yaşanan felaketi anlatan bir filmdir ''kıyamet günü'' filmi. ''devrim arabaları'' tarihe ışık tutacak filmlerden biri aslında. söylediğim bu filmler arşivlik film olabilecek filmler. tabii arşiv yapma gibi bir huyunuz varsa. yoksa yine izleyin bu filmleri.

0

kardeşim yardimci olmaya çalişayim
yildizlar arasi
kadin akli erkek akli
project x
lucy
the submarine kid
forrest gump
esaretin bedeli
geleceğe dönü ş 1-2-3
taksi 1-2-3-4
geç ergen
hot bot
the after party
başimiza gelenler
ufuk faciasi
diktatör
illede sen
serenity
the package
aloha
tükeniş
errementari
spektral
bleach
i boy
ölüm defteri
patronlara tuzak
battle
kadin kokusu
havari
xoxo
ayi teddy
hayalet süvari
father of the year
yine çiplak
kiyamet melekleri
other life
geliş
kutsal savaşci
the colony
ibiza
milyoner -hint filmi
deli dolu
yok oluş
yetmezse daha yazabilirim.