0

evet ben ahmet kayayı çok severim . hata can dündar'a yapmış olduğu belgeseli izlemenizi tavsiye ederim kendi hayatını anlatan duygulu ve kısa bir belgesel . şarkıları zaten çok sevilir . bende çok çok seviyorum dinlerim kendisinide beğeniyorum.

0

şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazim. evet iyi bir sanatçiydi.
sanatçiliği ve müzükleri şahane 10 numara beş yildiz.
ama iş siyasi boyutuna geldiği zaman değişiyor işte .
günümüz insanida her elden almak istiyor konuyu orasida mualla.
sanatçili olarak diyeceğim gerçekten bu memlekette bir şarkiyi hissen ve içten okuyan adam gibi adamlardan biri 2.sinide ferdi özbeğen derim.
bir sanatçinin iyi olduğu nerden anlaşilir biliyormusunuz.
verdiği konserlere gelen insan sayisindan.
adamin her verdiği konser ayri ayri roman yazilacak cinsten.
adam aciyi nasil çektiyse halka sevenlerine dinleyenlerine olduğu gibi lanse edebilen ve o aciyi sanki biz yaşiyoruz gibi adapte edebilecek bir yeteneği olan sanatçiydi kendisi. burdan kendisinin bir şarkisiyla ayrilayim.
herkes kendi işine.

0

eserleri ve sesi etkileyici bir şarkıcıdır kendisi.ahmet kayanın şarkılarını dinlemeyen yoktur sanırım.sanat olarak bakarsak başarılıydı ancak sanatçı olarak bakarsak yanlış siyasi projelerde maşa olarak kullanıldığının farkında olamadı.

0

bana göre iyi bir sanatçı, müzik kalitesi ilede belli, ben bütün şarkılarını severek dinliyorum.

0

ahmet kaya mükemmel bir sanatçıdır. çokça ve yoktan yere haksızlığa uğramış zamanında değeri bilinmemiş ve sahip çıkılmamış değerli bir sanatçıdır kendisi.allah rahmet eylesin.