1

bence günlük hayatta giydiğiniz kıyafetlerden çok farklı olmamalı tarzınız. kendiniz rahat hissedeceğiniz, yani tarzınızın dışına çıkmayacağınız kıyafetler tercih etmelisiniz. rahat edeceğiniz deyince eşofmanla gitmemelisiniz tabi. karşı tarafa sıradan bir günmüş ve özenilmemiş hissi de verilmemeli. temiz ve özenli olmalı ki o güne özendiğiniz hissi karşı tarafa geçmeli.

0

ben bu soruyu bir kız olarak cevap vermek istiyorum bir kızla buluşmaya gitmiş gidileceğini zaman bence güzel bir gömlek ama mümkünse beyaz olmasın altına da çok darda değil bol da değil bir koyu kot giymesi bence güzel olur gömleği içine katmayın saat ve bileklik takım saçlarınızı inek yalamış gibi yapmayın yana yatırmayın böyle dağınık bırakalım parfümü sıkkın altına da spor ayakkabısı giyebilirsiniz

0

ilk buluşmada giyilecek kıyafet bize kendimizi en iyi hissettiren kıyafetlerdir.o yüzden kendimize hangi kıyafeti yakıştırıyorsak ve kendimizi hangi kıyafetin içerisinde daha özgüvenli ve rahat hissediyorsak kesinlikle o kıyafetleri giymemiz gerekir.

0

yani kendine neyi yakıştırıyorsan onu giy kazak yada gömlek farketmez güzelde bir parfüm sık şık bir şekilde kızın karşına çık ilk buluşma önemlidir.

0

ilk başta kendin olmalı ve giyim tarzın olmalı mesela kış ayında olduğumuz için kod pantolon üzerine güzel bir gömlek ve ceket veya mont olabilir veya kod pantolon üzerine güzel bir kazak ve güzel bir mont da olabilir.