0

simit, çay ve peynir güzel üçlü ama beyaz peynir değil de kaşar peyniri ya da krem peynir için söyleyebilirim bunu. gerçekten harikalar. hele simit bir de sıcak olursa daha da güzel eriyor. peynir üzerinde yumuşayıp eriyor, o tadı hiçbir şeye değişmem.

0

eğer yanıma sevdiğim insanı alıp deniz kenarına gideceksem ve kahvaltı yapmak istiyorsam tercih edeceğim şeylerden biri. bence simit peynir çay bir de denize karşıysan eğer zevk meselesidir..

0

bu üçlüyü her zaman bulamasakta o eski tadları yani imkanımız oldukça yapmaya çalışıyoruz. sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi diyebiliriz. öğrenciyken genellikle çok simit yerdik yanınada tabiki çay ve peynir almaya çalışırdık. çünkü o simit ile peynir muazzam bir tat ortaya çıkarır ve insanın yedikçe yiyesi gelir simitin sıcak olması ve çıtır olması şartı ile tabikide

0

eger carsida bir isiniz var ise ve kahvalti icin ayirdiginiz butce kisitli ise,veya genis menulu kahvalti yapmaya zamaniniz yok ise cok lezzetli bir ucludur.:)

0

cok severim bu ucluyu ya... hele simidin yaninda karper peynir olacak var yaaa... agzim sulandi bee. :d :d

0

çok severim çok keyif alarak yerim h. taze simit çay ve peynir hatta zeytin de eklensin buna mis gibi olur . ara sıra yerim

0

hayatın olmazsa olmazlarıdır muhteşem üçlü

0

ankara simiti olcak off yanina peynir remen tereyag bal gibi aman allhim ufff

0

bu süper üçlü bana diyete girmeden önce başka şeyler ima edebilirdi ama şuan bambaşka şeyler ifade ediyor.

0

öncelikle simit degil gevrektir o. ve genelde gevregi ayranla severim. ama kahvaltinin vazgecilmezi de bu üçlü olabilir.

0

kahvalti üçlüsü aparatif
hdjdhsmavsjcbxbbhdhkdsbdjskzdjdjjdnsjznznznznzjsjsnsj

0

hayat mizda olan seyler bunlardir eerredfdsfdsfdfffdsfdsfdsfddfdffdsdfsdfsdfsdfsdfsdfsfdsdsfdsf

0

ben.icin simit,çay ve peynir üçlüsü dayanılmaz güzel birseydir .biz adet haline getirdik her pazar günü bu üçlüyü kahvaltıdan eksik etmiyoruz.

0

simit aç kaldığınız zaman size peynir ve çayla beraber yediginizde size çık iyi gelir.
bence ben hep açken simit ve çay yerim çünkü bana çok iyi geliyor yanında biraz peynir muhteşem oluyor bence özelikle sabahları ve öğlen bu yemeği yemeyi deneyin ha şunuda unutmayın sıcak bir çay taze bir simit güzel bir peynir arkadaşlar bu yemeği böyle basit görmeyin bence açken bizi doyuran bir yemektir bence sizde bu yemeği yemeyi deneyin hiçte pişman olmazsınız arkadaşlar bu yemek bence hayatın en güzel yemekleri dır arkadaşlar bu yemekler çok güzel simit deyince içim yanıyor peynir deyince sarılıyorum heleki çay deyince arkadaşlar benden bu kadardır hoşça kalın kendinize çık iyi bakın bay bay.

0

simit cay ve peynir ben her sabah yerim yani vazgecilmezlerim

0

izmirli olduğum için daha çok gevrek,çay,peynirde denebilir.her sabah okuldaki rutin kahvaltım.

0

efsane üçlüdür. simit yerine gevrek diyoruz.

0

öncelikle simitten başlayalım simit yoksulun fakirin etidir çok farklı değil mi sürekli simitle besleniyor ve mutlu olabilir çay çayın zengini fakiri yoktur zenginde aynı çayı içer fakirde peynir de yanına eklenince süper oluyor yanı bu 3 yiyeceği peynir çay simit zenginde severek yiyor fakir de

0

bu nedenle bu vpn bağlantısı ile ilgili sonuçlar burada bulabilirsin bu nedenle

0

jddj bu vpn bağlantısı ile ilgili sonuçlar burada bulabilirsin bu