0

evet inanıyorum başıma gelen olaylar çok kurandada yazıyor zaten onlar ateşten yaratılmıştır bir insalarla biribirini göremezler göz perdesi vardır

0

evet inanıyorum. kendiler ile ilgili başımdan geçen bir olayı da sizinle paylaşmak istiyorum. bundan 4-5 sene önceydi. babaannemin evine gidiyordum. babaannemin evi de eski gecekondu tarzında evlerdendi. onun evine ulaşmak için bir kaç harabe evin arasından geçmem gerekiyordu. akşamları genellikle sırf bu yüzden oraya gitmek istemezdim ama o gün gitmem gerekti. harabelerin arasından geçerken birden içimin geçtiğini fark ettim. bayılmışım. ayıldığımda bir adam beni ayağa kaldırdı. bir şeyim olup olmadığını sordu. iyiyim dedim ve o da gitti. üstümü toparlayıp teşekkür etmek için etrafıma baktığımda kimseyi göremedim. eve gidip olayı babaanneme anlattım. değişik bir yüz ifadesi ile bana baktı. şaşırmıştı. niye şaşırdığını sorduğumda bana aynı şeyin bundan 20 sene önce başına geldiğini anlattı. ben de şok olmuştum. çünkü aynı şekilde onu kaldıran adama kadar birebir diyaloglar bile aynıydı. sonrasında çok önem vermedim. kalkıp evime gittim. gece uyandım ve korkmaya başladığımı hissettim. karanlıktan korkmuştum. o kadar korktum ki o gece ışığı açarak uyumak zorunda kaldım. ertesi günler her gece kabuslar görmeye başladım. hep onlarla alakalı kabuslardı. uyuyamamaya ve yemek yememeye başlamıştım. günden güne zayıflıyordum. gözümün önüne gelmeye başladılar ancak ben hayal gördüğümü sanıyordum. annem yanımdayken kapının eşiğinden annemin kılığında ama farklı bir yüz ifadesi ile bana bakıyorlardı. anlatırken bile gözümün önüne geliyor ve kendimi kötü hissediyorum. sinirlilik hallerim olmaya başladı. herkese çok kötü davranıyor ve bağırıp çağırıyordum. küfür ediyordum. sanki ben ben değildim. beni hocalara götürdüler. meğer zamanında babama bir büyü yapılmış. o büyünün suyu da babaannemin evine giden o benim bayıldığım yola dökülmüş. babamın kanından olduğum için aynı şekilde bana da musallat olunmuş. babaannem de bunun olmasından korktuğu için şok içine girmiş. sonra babaannem bir gece bir kaç yumurta ve ekmek alarak o izbeye gitmiş ve yumurtaları oraya kırıp ekmeği de bıraktıktan sonra beni rahat bırakmalarını söylemiş ve oradan ayrılmış. kendisi şu an rahmetli oldu namazında niyazında bir kadındı. dini bütün bir insandı allah rahmet eylesin. sonra ben eve gelen bir hocanın bana yaptığı şeyler sonucu tekrar bayıldım. ayıldığımda bana bir takım kağıtlar gösterdi. bunlar benim çizdiğim şekillerdi. bir anlamları olduklarını bilmiyordum. meğerse kendi bilincimle çizmemişim bunları. kağıtları bana verip yapmamı söyledi. o zamanlar evimiz sobalıylı ve sobanın üzerinde kağıtları ateşe verdim. onları yakınca bayılıyormuş gibi bir his doldu içime ancak bayılmadım. inanın bana hiç bu kadar rahatladığımı hatırlamıyorum. bir süre sonra o hoca da rahmetli oldu allah ona da gani gani rahmet eylesin. daha sonra kurtuldum ve uzun bir süre tekrar bu tarz şeyler yaşamadım. ancak son zamanlarda yine kabuslar görmeye başladım. inşallah aynı şeyleri yaşamam. sabrınız için hepinize çok teşekkür ederim yeterince uzattım daha fazla sizi sıkmak istemiyorum.

0

evet inanıyorum. bir çok insana musallat oluklarını biliyorum. her ne kadar korkunc bi durumda olsa malesef gercek bir olaydır.

0

tabii ki varlar. yalnız bizim gözümüzde perde olduğu için onları göremiyoruz hepsi bu.

0

tabi ki inanıyorum zzaten kuran_ı kerim-e inan herkes bu tür yaşamların olduğunada inanır

0

elbette inanıyorum eğer hayır inanmıyorum dersem kuranı yalanlamış olurum, ama şu cinlerle konuşuyorum diyenlere inanmıyorum bence şizofren like karıştırıyorlar.