0

en iyi laptop markası diye birşey yok çünkü hiçbir marka kendi parçalarını kendisi yapmıyor kullandığı parçalar farklı firmalardan toplama olarak birleştiriliyor ve insanlar genelde hem iyi olsun hem ucuz olsun dedikleri için üreticiler de buna göre üretim yapmaya çalışıyorlar.kalite açısından toshiba eskiden çok kalliteli üretim yaparken şimdi asus ve lenovo rabet görüyor ama dediğim gibi marka her modelini aynı kalitede üretmiyor.dış görünüş güzel görünse de özelliklerini iyi bilip ve bilgisayarı ne için kullanacağınıza göre bir modeli seçip almak daha iyi ama piyasa araştırması yapmadan asla ilk gördüğünüzü almayın piyasa serbest piyasa olduğu için ve fiyatlar dolar üzerinden hesaplandığından ötürü fiyatlar a ile b firmaları arasında çok farkedecektir.

0

laptop’um yok, fazla bi bilgi sahibi de değilim bu konularda ama alacak olsam muhtemelen apple marka tercih ederim. fiyatı pahalı oluyor ama telefondaki gibiyse eğer hakkını da veriyordur.

0

bence en iyisi apple ama biraz pahalı belki biraz uygun lenova deel asus olabilir araştırıp kendinize en uygun gördüğünüzü almalısınız sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeli benim fikrim bu