0

şu an için beşiktaş'ın en kaliteli oyuncusu tabii ki yıllardır beşiktaş'ta oynayan oyuncusu ricardo quaresma bunun üzerine taktik ve teknik olarak başarılı bir futbolcu ben şu an için görmedim zaten bu sene kadro olarak da çok iyi değiller.

0

suan için en iyi oyuncusu ricardo querezma bunun yani sıra tabiki gokan gönül vede fabri vardi.

0

şuanda bireysel olarak ricardo querasma gözüksede bana göre adem ljaic ön planda .

0

beşiktaş klubünde birçok efsane oynadı kimisi gelirken öyle geldi kimi geldiktan sonra efsaneleti. lakin güncel karoda hiç tartışmasız en efsane futbolcu ilk geldiği yıllarda aslında sönmek üzere olan dünyanın önde gelen kluplerinde önde gelen futbolcularıyla beraber oynamış hatta dünyanın en iyi futbolcuları diye tabir ettiğimiz futbolcuların bile kendilerinden daha yetenekli olmasına karşın hak ettiği yerlere bir türlü gelemediğini söyledikleri kişitabi kide beşiktaşa gelip küllerinden doğan ricardo quaresmadır.dönem dönem beşiktaş klubüyle de tatsızlıklar ve düşüşler yaşadı lakin bu kutsal formayı birkez üstüne giydi bir daha ölsede bu kutsal formayı bu şanlı armayı bu efsanevi klubü ve bu taraftarı unutması asla mümkün olmadı. bir dönem kısa bir ayrılık yaşadıktan sonra taraftarn isteklerini kıramayıp tekrardan yuvasına döndü. evet yuvası kendi dahil herkes beşiktaşın onun yuvası onunda beşiktaşın çocuğu olduğunu biliyor.kendisini bu kadar değerli hale getiren şey ise yeteneklerinden ziyade formaya ve taraftara olan bağımlılığı oluyor. hatta kendisine sorulan türkiyede başka klupte oynar mısın sorusuna ben beşiktaştan başka klupte oynamam diyen ardına sorulan ya beşiktaş olmasaydı hangi klupte oyanardın sorusuna ise beşiktaşı kurardım cevabını veren bir adamdan bahsediyoruz. quaresma sadece bir futbolcu değil aynı zamanda bir taraftar ve herşeyden önemlisi beşiktaş için artık bir efsane halini almış sembol niteliğinde bir verinimettir.

0

beşiktaş futbol takımının kadrosunda bulunan en iyi oyuncu klasıyla tartışmasız ricardo quaresma'dır.kariyeri büyük takımlarda geçen quaresma son 2016 avrupa şampiyonasında,kupayı havaya kaldıran şampiyon kadroda yer sporting lizbon,barcelona, inter, chelsea gibi avrupa'nın söz sahibi olmuş önde gelen futbol kulüplerinde de oynamıştır.

0

fabriydi oda gitti zaten maalesef