0

almadım almamda özellikle neden sevgililer günü alayımki

0

daha önce kimse bana bir hediye almadı sevgililer gününde.hep ben aldım karşımdaki insana bir kadın olarak.aslında benim de almamam yapmamam gerekirdi ama işte, neyse.ben daha çok kişisel bakım ürünleri alıyordum.bir kaç kere kıyafet aldım.ayakkabı aldım.bu tür şeyler de alınabilir bence.eğer atkı, eldiven gibi şeyler örebiliyorsa kişi, kendi de yapabilir bu şekilde hediyesini.

0

bak beyim 21 yaşındayım böyle sorular görünce huylanıyorum çünkü daha önce hiç sevgilim olmadı ama hoşlandığım kıza gidip, pahalı bir saat almıştım, saati bir kere bile takmadı ama olsun yinede yalancıktan sevinmişti ve bende onun yalancıktan sevinmesine sevinmiştim, şimdi ne konuşuyoruz ne ediyoruz sanırım evlendi etti. ama merak ettiğim konu acaba benim saatime ne oldu ? yada ne zaman sevgilim olacakta şurda sorulan sevgilinize ne hediye aldınız sorularına cevap verebileceğim ? acaba buralarda bu yazılarımı okuyan güzel bir kız olacakmı ? varsa bana ulaşsın tanışalım edelim ona çok güzel hediyeler alırım severim, ayrıca direk sevgili olak da demiyom ne demişler "bu işler narin bugün olmaz ama belki yarin" ilk hediyem olarak kafamda kum saati var, üstündede aşağıya akan her kum tanesinde sana olan aşkım dahada artacak sevgilim diye falan yazarım offf nerdesin eeeyyyy şanslı kız ?!

0

daha oncr hic hediye almadim ama kime alinacak... kiz mi erkek mi bu hediye alinacak kisi... eger erkek ise cuzdan, kol dugmeleri, şık bir kravat, kol saati, yapmayi sevdigi bir hobisi varsa onla ilgili bir hediye olabilir. mesela bir paintball etkinligi duzenlebilirsin. o gune guzel bir etkinlik olur. kiz icinde artik o kisiye kalmis. bazilari el emegi urunlrre daha bir onem verirken bazilari sunu al bunu al'a grtirebiliyor. yani o yuzden kiza sevgililer gununde hediye alacaksaniz bu durumu goz onunde bulundurun....bazen ufak bir heiye bile mutlu eder cunku kadinlari

1

sahsen bu konuda dusuncem kalici birsey olmasi yonunde .kalici ve cok yuksek fiyatli olmamali . seneler evvel erkek arkadasim hediye olarak sevgililer gununde kolye almisti benim icin hala cok kiymetlidir anlamlidir hala severek takarim . maddi degerinden ote manevi duygularin on planda oldugu seyleri tercih et derim .

1

bence kalıcı bi sey olmalı çicek soluyor gidiyor giysi giyiyorsun eskiyor ama uzun ömürlü bi sey olsa klasik olacak mesela kol saati gibi

1

arkadaşım bu konuda çok güzel fikirlerim vardır benim.ben 10 yıldır ilişkisi olan evli birisiyim.ben bir çok hediyeyi aldım kar küresinden tut müzik kutusuna kadar her şeyi aldım. ama en çok etki bırakan neydi biliyor musunuz? tema vakfına eşimin adına 30 tane çocuğun eğitimi için ve 30 tane fidan için bağış yaptım.sertifika olarak onun ismini verdim ve ona geldi. ayrıca bir kaç mama satan siteden sokak hayvanları için bağışta bulundum ve yine eşimin adını verdim. o kadar sevindi ve mutlu oldu ki .anlatamam tişört pantolon en fazla 3 5 ay giyecek ama bunun verdiği huzur paha biçilemez.

1

bence kocaman bi ayıcık almalısın çok mutlu olacaktır.

1

biraz klasik olacak ama sevgilinin en sevdiği çiçeği alıp bir de şiir yazsan fena olmaz :)